MEDYA KÖŞESİ

Dumanlı Hürriyet ve Radikal'e çaktı

Hem Hürriyet'e hem Radikal'e hem de televizyon kanallarına çaktı... Pes doğrusu dediği olaylar ise bakın neler...

Dumanlı Hürriyet ve Radikal'e çaktı

GAZETECİLER.COM - Hürriyet Gazetesi'nin attığı manşet Ekrem Dumanlı'ya "pes doğrusu" dedirtmiş...
Sadece o da değil...
Radikal'in de garip bir gayretkeşlik içinde olduğunu söylüyor...
Mevzu da 12 Eylül hakkında açılan dava...
Bir de elbette YGS hikayesi var...
Ona göre bir kısım gazete ve tv'ler kara propagandaya çanak tutuyor...

Önce Hürriyet'ten başlayalım:

"Koskoca Hürriyet gazetesi 12 Eylül askerî döneminin bir hâkimini manşet yapmış. Adam 40 idam kararına imza atmış. 4 idam infazında bulunmuş. Şimdi Balyoz sanıklarından birinin avukatlığını yapıyor. Ve gazetenin manşetinde ne buyuruyor (!) biliyor musunuz: "12 Eylül yargısı bugünden daha adildi". Yuh vallahi!

(...) RADİKAL'İN TELAŞI

12 Eylül hakkında dava başlatıldı ya; Radikal Gazetesi'nin muazzam bir gayreti olmuş, araştırmacı gazetecilik (!) adına kimlerin yargılanacağını ortaya çıkarmışlar (!) Sonuç? Sonuç şu: "12 Eylül darbesi yargılanırsa sadece askerler hesap vermeyecek, siviller de mahkeme karşısına çıkacak."(...) Gel de çöz çözebilirsen bazı kişilerin telaşını...

CEMAATE KARŞI KARA PROPAGANDA

YGS'de şifre var mıydı yok muydu? İnsanın bazı çarpıtmaları gördüğünde, "Canı cehenneme! Varsa yanlış yapan, her kimse bulun da ümüğünü sıkın!" diyesi geliyor. Ancak ortada tespit edilen bir suç da yok, suçlu da. Ne var ki bir homurtudur sürüp gidiyor. (...)  Bazı gazete ve televizyonlar da bu sinsi ve kara propagandaya çanak tutuyor. Anlaşılan o ki bu kadar Fethullah Gülen düşmanlığı, bu kadar 'cemaat paranoyası', bu kadar AK Parti antipatisi sadece cibilli bir düşmanlıktan kaynaklanmıyor; aynı zamanda yaklaşan seçim uğruna kalleş metotlar uygulanıyor. Ne yapalım; Allah kerim. Zalimin maksadı neyse o maksadın aksiyle tokat yiyeceği tecrübeyle sabit değil mi?"

Yazının tamamı için
ÇOK OKUNANLAR