MEDYA KÖŞESİ

Doğan'ın damadı domuz gribi

Aydın Doğan'ın başında kara bulutlar dolaşıyor. Önce maliye şimdi de damat...

Doğan'ın damadı domuz gribi
Doğan Grubu'nun başı, malumunuz aylardır Maliye ile dertte. Doğan Grubu Maliye'nin kestiği ve faiziyle birlikte 4 milyar dolara ulaşan vergi cezası için “Nasıl olur da, bu parayı en aza indiririz“ mücadelesi veriyor.

Doğan Grubu'nun bu savaşında, başkomutanı ise Aydın Doğan'ın adeta evladı gibi sevdiği, damatı Mehmet Ali Yalçındağ.

Arzuhan Doğan'ın eşi olan Yalçındağ, Doğan Medyanın da 1 numaralı ismi, yani Medya Grup Başkanı...

Aylardır işi gücü bırakıp, sadece bu ceza işiyle uğraşan Mehmet Ali Yalçındağ, adeta 40 yıllık maliyeci kadar vergi hukuku öğrendi.

Zamanı hep bu işlerle ve maliyecilerle yaptığı seri toplantılarda geçiyor. Zamana karşı yapılan bu maraton görüşmelerde, Mehmet Ali Yalçındağ'ın vucudu bitap düştü ve Mehmet Ali Yalçındağ'ın korktuğu sonunda başına geldi: Domuz Gribi !!

Domuz gribi olan Mehmet Ali Yalçındağ, bir kaç gündür yorgan döşek evde yatıyor. Oldukça ağır geçen hastalık nedeniyle doktorlar ona kesin 7 gün yatak istirahatı verdi. Ama bugünlerde hem ceza olayı, hem de Star TV, Milliyet ve Vatan'ın satılması gündemde olunca, yatakta da olsa, cep telefonu ve laptop ile gelişmeleri takip ediyor.

Peki bu hastalığın Maliye ile ilgisi ne ?

Yakın çevresinin anlattığına göre Mehmet Ali Yalçındağ grip mikrobunu, Mailiye'cilerle yaptığı bir görüşmede kapmış. Solgun benizli, gözleri kan çanağına dönmüş bir Maliyeci, aniden hapşırınca, ağzını kapatma fırsatı bulamamış ve mikroplar havaya saçılmış. Tabi , içlerinden “Ağzını kapasana be adam“ diye düşünseler de, toplantıya katılan tüm Doğan Grubu çalışanları, 4 milyar doların hatırına hep bir ağızdan “Çok yaşa“ demiş... (medyakafe)
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar