MEDYA KÖŞESİ

Dizide aslında Nokta dergisi mi anlatılıyor?

“Bu Kalp Seni Unutur mu” dizisinin son bölümlerinde yaşananlar özellikle medya çalışanı izleyicilere dönemin Nokta dergisinin kadrosunu hatırlattı.

Dizide aslında Nokta dergisi mi anlatılıyor?

Show TV’de yayınlanan, Tomris Giritlioğlu’nun yapımcılığını üstlendiği “Bu Kalp Seni Unutur mu” dizisinin son bölümlerinde yaşananlar özellikle medya çalışanı izleyicilere dönemin Nokta dergisinin kadrosunu hatırlattı. Ercan Arıklı, Arda Uskan ve Duygu Asena’nın öyküsünü dizide kimler canlandırıyor?

 

"Bu Kalp Seni Unutur mu" dönemin Nokta dergisinin öyküsünü ve çalışanlarını anımsatıyor. İşte bir okuyucumuzdan gelen mektup:


Dizide Tuba Ünsal’ın kocasını oynayan Engin Hepileri, önce ansiklopedi işine giriyor, hatta hapisten çıkan tüm solculara iş veriyor. Son bölümde de haftalık siyasi bir haber dergisi çıkardı. Bu haliyle o dönemin Nokta dergisini andırıyor oluşum.

Derginin başına da uzun bir süredir yurt dışında muhabirlik yapan Okan Yalabık geliyor. Yani Arda Uskan.

Tuba Ünsal ise kadınlara hitap eden bir köşe yazarı oluyor. Önümüzdeki bölümlerde bir kadın dergisi çıkaracağından bahsediliyor. O da bazı dikkatli izleyicilere Duygu Asena’yı anımsattı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar