GÜNÜN MUHABİRİ

Dinçer Gökçe

HSYK kararnamesi ile İstanbul'dan Edirne'ye gönderilen savcıdan müthiş operasyon, Hürriyet internet sitesinin özel haberi oldu...

Dinçer Gökçe
GAZETECİLER.COM - HSYK kararnamesi ile İstanbul'dan Edirne'ye gönderilen savcıdan müthiş operasyon başlığı ile Hürriyet okurlarına sunulan haber ilginç bir özelliğe sahip.

Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı, 10 aya yakın bir süredir beri yürüttüğü büyük bir soruşturma kapsamında sabah operasyon düğmesine bastı. Soruşturmanın içerisinde yüksek yargı üyeleri, savcılar ve bazı işadamlarının yer aldığı öğrenildi. Bir numaralı şüpheli ise Buca Cezaevi'nin eski Müdürü Hakkı S.

İstanbul Mali Şube ekipleri bu sabah saat 06.00 dolayında şüpheli listesindeki kişilerin ev ve işyerlerinde arama yaptı. Arama işlemleri tamamlanan şüphelilerin Emniyet'e götürüldüğü öğrenildi. Soruşturma kapsamında yer alan isimler arasında eski cezaevi müdürü, savcı ve bazı işadamları bulunuyor.

Yüksek yargı üyelerinin de içinde olduğu öne sürülen soruşturmanın bir numaralı şüphelisinin eski Buca Cazaevi Müdürü Hakkı S. olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan isimlerden birinin Atalay B. T. olduğu iddia ediliyor.

Bu ilginç haberin özelleği hurriyet.com.tr Ekonomi servisinden Dinçer Gökçe'nin özel haberi olması. Gökçe, sadece rakiplerinin değil kendi gazetesinin ekonomi servisine de deyim yerindeyse çalım attı ve günün muhabiri oldu.

ÇOK OKUNANLAR