MEDYA KÖŞESİ

Dinç Bilgin boğarak öldürüyordum!

Takvim'in Nail Keçeli'yle yapılan röportajda Keçili ile Dinç Bilgin arasındaki inanılmaz olay şoke etti.

Dinç Bilgin boğarak öldürüyordum!
GAZETECİLER.COM
Takvim gazetesinin manşeti günün en ilginç haberlerinden biriyle dikkat çekti. Bir dönemin ünlü ismi Nail Keçeli'yle yapılan röportajda Keçili ile Dinç Bilgin arasındaki inanılmaz olay şoke etti.

Dönemin en büyük reklam ajanslarınından birinin sahibi olan Nail Keçili, Kasırga Operasyonu'nda hortumcu olduğu iddiasıyla Cezaevi'ne gönderilip 9 ay hapis yatmıştı. Cavit Çağlar ve Dinç Bilgin gibi dönemin diğer önemli iş adamlarıyla birlikte cezaevinde kalan Keçili, Bilgin'i öldürmeye çalıştığını ama Cavit Çağlar'ın araya girerek bunu önlediğini açıkladı.

Takvim'e konuşan Keçili, cezaevine giden süreçte neler yaşadığını anlatırken aynı koğuşta kaldığı Dinç Bigin'le yaptığı bir kavgada kendisini az kalsın boğazlayarak öldürereceğini söyledi. Cavit Çağlar'ın müdahale ederek bunu engellediğini söyleyen Keçili "
Cavit Bey kurtardı. Yaşıyorsa ona borçlu..." dedi.

İşte röportajdaki ilgili bölüm:

EN BÜYÜK KAZIĞI DİNÇ BEY ATTI

SANIRIM DİNÇ BİLGİN'DE AYNI HAPİSHANEDEYDİ O DÖNEM...

Evet komşuyduk! Bir süre sonra Dinç Bilgin "İntihar edeceğim" diye notlar yolladı bize.
Tedirgin olduk. Korktuk. Onu da yanımıza aldık.

ÜÇ ÜNLÜ BİR ARADA YANİ!

Evet evet... Biz Cavit Bey'le orada bile keyifli olmaya çalışıyorduk.
Kararmış bir TON BALIĞINI bile seramoniyle yiyorduk. Şölen yapıyorduk kendi aramızda. Hafif yeşillikler ve domatesle süsleyerek. Ama Dinç Bilgin çok renksiz bir adamdı.
Yaşamayı bilmezdi.

NASIL YANİ? SABAH'IN PATRONUYDU DİNÇ BEY!

Tamam ama yaşamdan zevk almayı bilmiyordu.
Yiyip kalkardı. Sohbeti hiç çekilmezdi. Bir gün koğuşu süpürme sırası ona geldi. Tozdan ölüyorduk. Adam hayatında eline hiç süpürge almamış. Süpürdüğü hem onun yüzüne hem bize geliyordu. Aldım elinden süpürgeyi...

İYİ GEÇİNDİNİZ YANİ?

Yok yahu... Bana attığı kazık çok büyüktü. Bir gün kendimi kaybedip boğazına sarıldım. Öldürüyordum. Cavit Bey kurtardı.
Yaşıyorsa ona borçlu...


Röportajın tamamı için
ÇOK OKUNANLAR