MEDYA KÖŞESİ

Digitürk'ten 'Enayi' tarifesi!

Takvim yazarı Bekir Hazar, eski üyelerden 3 kat daha fazla para alarak “ENAYİ” yerine koyan Digitürk aleyhine kampanya başlatıyor..

Digitürk'ten 'Enayi' tarifesi!

Takvim yazarı Bekir Hazar, eski üyelerden 3 kat daha fazla para alarak “ENAYİ” yerine koyan Digitürk aleyhine kampanya başlatıyor..

İşte Hazar’ın bugünkü yazısı!..

Adamın Digisi’ni attırmayın ha!

Digitürk Lig tv’de maç yayınlarında yeni bir kamera sistemi kurmuş havasını atıyor.

Gerçekten de yakınlaştırılmış ağır çekimlerle muhteşem görüntülere tanık oluyoruz bu kamera ile… Bursa-Konya maçında mükemmel bir görüntü yansıdı ekrana… Bursasporlu Ozan İpek elinde su şişesini kafasına boşaltıyor, o anda bir helikopter böceği sahneye çıkıyor.

Belli ki o da sıcaktan bunalmış, sıçrayan su damlacıklarını görünce futbolcuya doğru gidiyor… İşte o anda helikopter böceğini fark eden futbolcu, şişede kalan suyu ona doğru püskürterek canlı canlı futbol maçında hayvanseverliğin tavan noktasını gösteriyor.

Spiker de hemen devreye girip “İşte yeni kameramızla maçta National Geographic çekimleri yapıyor, belgesellere imza atıyoruz” diyor… Buraya kadar her şey güzel… Sürmanşet adıyla yayın hayatına başlayan gazetede çıkan haber tam bir doğa katliamı gibi… Lig tv maçları dahil bir pakete eski üyeyseniz 80 lira ile 110 lira arasında değişiyor.

Yeni üyeler ise aynı pakete 34 lira ile 50 lira ödüyor.

Digitürk müşteri hizmetlerini arayıp “Ben neredeyse 3 kat ödeyeceğim. Eski üyeliğimi iptal ettirip yeni üye olmak, az ödemek istiyorum” dediğinizde dehşete düşüyorsunuz.

Cevapta “Üyeliğinizi iptal edip yeni üye yapamayız. Eski üye olduğunuz için bu miktarı ödemek zorundasınız.”deniyor..

Haber böyle… Canım sıkıldı şimdi…. Geçtiğimiz günlerde Digitürk’ten aradılar beni. 110 liralık üyelerdenim. “Bekir bey size yeni paket sunuyoruz. Aynı şartlarda 93 lira ödeyeceksiniz” dedi. “Çok yoğunum, iyi madem öyle ucuzluyor aboneliğim yapın” dedim… Meğer yeni üyeleri 35-50 liraya kaydediyorlarmış… Haydaaa… Benim bildiğim çok eski üyelere güzellik yapılır.

Anlatılanlar doğruysa ne yani?…

Şimdi biz enayi miyiz?…

Neyiz Digitürk?

Adamın digisini attırmayın, arayın da beni iki laf edin, bilgi verene kadar yazacağım burada… Gerekirse kampanya bile yaparım.

Hergün bir köşe açarım size bu köşede… “Digitcilerin enayi yerine koymada bilmem kaçıncı zafer haftası” diye… Telefon açmayacağım size… Bir de bunun masrafını yaptırmayın.

Bekliyorum alonuzu… Alooo…

BEKİR HAZAR / TAKVİM