MEDYA KÖŞESİ

Deniz Arman'ın ekranda BJK inadı

Gündemi sallayan futbolda şike soruşturması CNN Türk'te masaya yatırıldı. Kanal D Haber muhabiri Ekrem Açıkel ile Deniz Arman tartıştı...

Deniz Arman'ın ekranda BJK inadı
GAZETECİLER.COM
Gazeteciler CNN Türk ekranlarında gündemdeki şike operasyonunu masaya yatırdı. Ahmet Hakan'ın modere ettiği programda ilginç tartışmalar yaşanırken, yayına telefonla katılan avukatların 'masumiyet karinesi' uyarıları da polemik konusu oldu.

Kanal D muhabiri Ekrem Açıkel, Vatan yazarı Can Ataklı, Taraf yazarı Mehmet Baransu'nun katıldığı programa telefonla bağlanan Deniz Arman ile Ekrem Açıkel arasında Beşiktaş tartışması yaşandı. Açıkel, polisin Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasındaki kupa finalini de incelediğini kaydederek, Beşiktaş'lı bir yönetici ile İBB'li İbrahim Akın arasında bazı görüşmeler olduğunu söyledi. Yayına bağlanan Deniz Arman ise o maçta İbrahim Akın'ın oynadığı ve gol attığını hatırlatarak 'haber düzeltmesi' yapması istediğini söyledi. Ancak, Arman'ın düzeltmesine itiraz eden Açıkel 'taraftar olarak konuşuyorsun' diyerek tepki gösterdi.

Deniz Arman: Deniyor ki eğer çok sağlam kanıtlar olmasa Aziz Yıldırım gibi birisi evinden gözaltına alınamazdı. Sonra da bu anlayışın içine Beşiktaş da konuyor. Beşiktaş ise bugün Avusturya'ya kampa gitti. As Başkan Serdar Adalı da gitti. Ve deniyor ki İbrahim Akın'la şike yapıldı. İyi ki yapmışız, İbrahim bir gol attı, b,r tanesi direkten döndü. Beş dakika daha olsaydı kupayı İBB alacaktı.

Ekrem Açıkel: Deniz Abi bence bu konuda çok iddialı olma bu konuda. Bence taraftar gibi konuşuyorsun abi şu anda.

İşte o anlar: