MEDYA KÖŞESİ

'Delikanlıysan isminle cisminle küfret!'

Ahmet Kekeç ve Salih Tuna Ülke TV ekranlarında internette aldıkları tepkilere isyane ettiler. Tuna maillere Kekeç de sözlüklere saydırdı...

'Delikanlıysan isminle cisminle küfret!'
GAZETECİLER.COM
Ahmet Kekeç
ve Salih Tuna canlı yayında sanal alemde aldıkları bazı tepkilere isyan ettiler. Turgay Güler'in modere ettiği programda konuşan Kekeç ve Tuna aldıkları küfürlü okur maillerine ve sözlüklerde yazılanlara ateş püskürdüler.

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, köşesindeki yazılara aldığı bazı okur tepkilerine adeta isyan etti. 'Yanlış anlamak da bir şeydir, ne anlıyorsun sen ya?' diyen Tuna adeta çılgına döndü:

"internete girebiliyorsun, gelip benim yazımı bulup okuyabiliyorsun, bana bu maili yazıp atabiliyorsun da benim yazımı nasıl böyle anlayabiliyorsun. Yanlış anlamak da bir şeydir, ne anlıyorsun sen ya? Bakıyorsun yanlış bile anlamamış adam"

KEKEÇ DE EKŞİ SÖZLÜK'E SAYDIRDI: DELİKANLI İSMİNLE KÜFRET!

Diğer yandan Ahmet Kekeç ise internette sözlüklerde aldığı bazı tepkileri gündeme getirdi. Kendisi hakkında yazılıp çizilenlerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Kekeç özellikle sözlüklerdeki 'nickname' imzası oldu. Sözlük yazarlarının gerçek isimleriyle yazmadıkları için hiç bir sorumluluk almadıklarını söyleyen Kekeç kendisinin ise yazdığı her satırın hesabını ve bedelini ödediğini kaydetti:

"Ben seni tanımıyorum bana niye küfrediyorsun? Ben sana CHP'li olduğun için küfür ediyor muyum? Hadi küfür ettin... Benim adresim adım belli ama senin adın yok yerin yok. Burada eşit olmayan bir şey var. Madem küfür ediyorsun delikanlı ol ortaya çık, isminle cisminle ben de sana bir şey söyleyeyim..."