MEDYA KÖŞESİ

'Dedikodu aracı twitter dünya medyasını sallıyor'

Twitter çılgınlığı büyüyor! Mehveş Evin de bugün köşesini Twitter ve yol açtığı sonuçlara ayırmış...

'Dedikodu aracı twitter dünya medyasını sallıyor'

GAZETECİLER.COM

Twitter artık başta medya ve sanat dünyası olmak üzere günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi bile. Gazeteciler de en yakındakinden en uzağına kafile kafile Twitter dünyasına dahil oluyorlar. Milliyet yazar Mehveş Evin de bugün köşesini Twitter ve yol açtığı sonuçlara

Dedikodu aracı twitter dünya medyasını sallıyor

Twitter yavaş da olsa hayatımıza girdi. Şimdilik Türk insanı nerede ve hangi ruh halinde olduğunu duyurmak, kimin ne yaptığını öğrenmek ama en çok dedikodu yapmak için bu sosyal medya aracını kullanıyor. Gazeteciler, köşeleri yetmiyormuş gibi (veya köşeleri olmadığından) yüce fikir ve faaliyetlerini twitter’la paylaşıyor. Şarkıcılar konserlerini, yazarlar kariyerlerindeki son hamleleri buradan duyuruyor. Son olarak Nazlı Ilıcak’ın twitter dünyasına katıldığını, Ahmet Hakan’ın kendini twitter’a girmekten alıkoyamadığını, Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘gizlenmek’ için Beren Saat’ten yardım istediğini öğrenmiş bulunuyoruz.
Twitter, Facebook’tan sonra dünyanın en hızlı büyüyen sosyal paylaşım sitesi olma yolunda. İçinde bulunduğunuz ruh hali, durum veya fikrinizi en fazla 140 karakterle anlatıp başkalarıyla paylaştığınız bir mikro-blog servisi bu... Cep telefonundan da girebileceğiniz için internetin SMS’i de deniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar