MEDYA KÖŞESİ

Cüppeli Hoca medyaya fena saydırdı!

Cüppeli hoca en sonunda isyan etti. Hakkında 'yandaş' gazeteler tarafından bir karalama kampanyası düzenlendiğini iddia eden Cüppeli canlı yayında çıldırdı.

Cüppeli Hoca medyaya fena saydırdı!
GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranları Cüppeli Hoca'nın isyanına sahne oldu. Hakkındaki 'kaset' iddialarıyle yeniden gündeme gelen Cüppeli hoca hükümete yakın gazeteleri bombaladı, adeta rest çekti.

Başta Yeni Şafak gazetesi olmak üzere 'yandaş' gazetelere yüklenen Cüppeli Ahmet Hoca canlı yayında adeta çıldırdı. Hakkında kapsamlı bir karalama kampanyası yürütüldüğünü iddia eden Cüppeli Hoca adresi olarak muhafazakar medyayı gösterdi. 'Hürriyet Milliyet de değil bunları yapan' diyen Cüppeli şöyle devam etti:

Benim öyle derin odaklarla bir ilişkim, bir bağlantım falan yok. Çekil diyorlar aslında ama çekilmeyeceğim. Benim bir beklentim yok, para pul istemiyorum. Allah için doğruları anlatmaya devam edeceğim. Bakın burada söylüyorum. Ben deli bir adamım. Eğer böyle devam ederlerse ben de çıkıp isim isim anlatırım. Böyle bir kanala çıkıp da konuşmam basın toplantısı düzenlerim. Benim internet siteme daha önce 30-40 bin insan bağlanıyordu şimdi bu karalama başlayınca 550 bin bağlantı oluyor. Kimse inanmıyor bu iftiralara. Açık açık söylüyorum geri çekilmeyeceğim, bundan sonra ancak öldürürler beni.

İşte o anlar:


ÇOK OKUNANLAR