MEDYA KÖŞESİ

Çok şirinsin Mehmet Ali Birand

Birand'a tepkler tükenmiyor. Taraf yazarına yumruk atan saldırganı stüdyoda ağırlayan Birand' bir tepki de Emre Aköz'den geldi...

Çok şirinsin Mehmet Ali Birand

Mehmet Ali Birand'ın bir saldırganı stüdyoda ağırlaması büyük tepkiye neden oldu. Önce olayın mağduru Rasim Ozan Kütahyalı öfke saçtı Birand'a... Ardından bir tepkide Sabah yazarı Emre Aköz'den geldi..  Aköz Birand için "28 Şubat darbe sürecinde kendisine yapılan haysiyetsizlikleri gönül ferahlığıyla unutuvermiş bir kişinin, başkasının derdini hafifsemesinden daha normal ne olabilir?" dedi...

- (...) Tarih: 23/24 Nisan gece yarısı. Ergenekonculuktan tutuklu Mustafa Balbay'a destek veren Mehmet Ali Birand, konu Kütahyalı olunca meslektaş dayanışmasını unutuveriyor.

32 Gün programında Kayatuzu'nu da ağırlayan Birand, saldırıyı önemsizleştirmek istercesine o tanıdık 'şirinliklerini' sergiliyor.

Şaşırıyor muyuz? Hayır. 28 Şubat darbe sürecinde kendisine yapılan haysiyetsizlikleri gönül ferahlığıyla unutuvermiş bir kişinin, başkasının derdini hafifsemesinden daha normal ne olabilir?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum