MEDYA KÖŞESİ

Çok Güzel Hareketler'de seksi hareketler!

Ayşe Özyılmazel, BKM Mutfak'ın dün geceki sürprizleri arasındaydı. Özyılmazel, siyah deri pantolonu ve dansıyla hayli seksi bir sahne showu sundu.

Çok Güzel Hareketler'de seksi hareketler!

GAZETECİLER.COM

Yılbaşı akşamI bütün TV kanalları en iddialı kozlarını ekrana sürerken Kanal D 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı tercih etti. Mutfak ekibinin birbirinden eğlenceli skeçlerinin yanısıra gecenin ilginç bazı sürprizleri de vardı.

Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel de BKM Mutfak'ın dün geceki sürprizleri arasındaydı. Skeçte küçük bir rol ile sahneye çıkan Özyılmazel dansı ve şarkısıyla salonda büyük sempati topladı. Geçtiğimiz hafta albümü çıkan Özyılmazel çıkış şarkısı olan 'Sinerji'yi seslendirdi.

Yılmaz Erdoğan'ın kısa süre önce vizyona giren Neşeli Hayat filmi için övgü dolu yazılar kaleme alan Özyılmazel yılbaşı akşamı BKM Mutfak sahnesine çıkarak Erdoğan'dan sağlam bir destek de almış oldu. Nasıl derler? Bir çeşit 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar' durumu da var gibi.

Özyılmazel siyah deri pantolonu ve dansıyla hayli seksi bir sahne showu sundu izleyenlere. Şarkı tutar mı bilemeyiz ama şarkıcı tutacak gibi.

[photos]

Yılmaz Erdoğan: Ayşe Özyılmazel'e büyük bir alkış istiyoruz.

Ayşe Özyılmazel: Teşekkürler

Yılmaz Erdoğan: Skeci bilemem ama Ayşe çok tatlıydı. hoşgeldin ayşe.

Ayşe Özyılmazel: Merhaba hoş bulduk.

Yılmaz Erdoğan: Ayşe de misafir sayılmaz. Çok iyi bir mutfak dostudur. Mutfak komedi klübünden bu yana geldi, sevdi, eğlendi. Şimdi de albüm çıkarttı. Ne diyeceksin Ayşe? Albüm ne zaman çıktı?

Ayşe Özyılmazel: Daha yeni çıktı. Bir hafta kadar.

Yılmaz Erdoğan: İyice Talk Show'a bağladım ben ya. Baksana 'albüm falan çıktı'yı konuşuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Ayşe Özyılmazel:Neydi acaba bu şarkının önermesi. Bize söyler misiniz?

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar