MEDYA KÖŞESİ

CNN TÜRK'e baskın anı kamerada

CNN Türk canlı yayınında şok görüntüler. Bir grup asker Doğan Medya Center binasına girdi. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın herkesi dışarı çıkarttığı ve yayını askerlerin zorlaması ile kestiği canlı yayına yans

CNN TÜRK'e baskın anı kamerada
CNN Türk canlı yayınında şok görüntüler. Bir grup asker Doğan Medya Center binasına girdi. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın herkesi dışarı çıkarttığı ve yayını askerlerin zorlaması ile kestiği canlı yayına yansıdı.

Spiker Başak Şengül canlı yayında bir grup askerin helikopter ile CNN Türk stüdyolarının bulunduğu Doğan Medya Center'ın bahçesine girdiğini ve askerlerin binaya girdiğini açıkladı.

9 ASKER DOĞAN MEDYA CENTER'I BASTI

Bu sırada helikopterden inen 9 askerin 4'ü Kanal D ve CNN Türk'ün stüdyolarının olduğu binaya giren askerlerin rejiye müdahale etti.

Erdoğan Aktaş, askerlerin zorlaması ile stüdyoyu boşalttı. Yayıının son anına kadar serin kanlı bir şekilde sürdüren Başak Şengül stüdyoyu terketti.

SİLAH SESİ DUYULDU

CNNTürk'te arbede ve bağrış sesleri ile bir el patlama sesi duyuldu. Erdoğan Aktaş'ın "İçeride kim olduğunu bilmediğimiz siviller de var." dediği duyulurken, Doğan Medya Center çalışanları askere direndi.

Binadan dışarı çıkartılan çalışanlar "asker dışarı" diye slogan attu.


ÇOK OKUNANLAR