MEDYA KÖŞESİ

CNN Türk spikeri eleştiriler için ne dedi?

Burada Laf Çok programına katılan Nevşin Mengü, aldığı eleştirilere yanıt verirken "beğenmeyen izlemez" dedi...

CNN Türk spikeri eleştiriler için ne dedi?
GAZETECİLER.COM
CNN Türk'ün ekran yüzleri Mesut Yar'a konuk olmaya devam ediyorlar. Kanalın en popüler haber spikeri Nevşin Mengü ile Paranın İzi'ni sunan Deniz Bayramoğlu'nun konuk olduğu programda yine çok ilginç anlara sahne oldu.

Yayına girmeden önce stüdyodakilerle eğlenceli vakit geçirdiği anlaşılan Bayramoğlu, "Bütün kızlar toplandık... toplandık... toplandık... " şarkısı eşliğinde reklam arasında adeta göbek atarken kameralara yakalanmış. O görüntüler ekrana getirince neye uğradığına şaşıran Deniz Bayramoğlu da kendisine kendisine gülmeden edemedi.

NEVŞİN MENGÜ, ELEŞTİRELERE CEVAP VERDİ

Sabah gazetesinin televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ kendisine gelen bir okur mektubunu yayınlamıştı gazetede. Mektupta CNN Türk haber spikerlerinden Nevşin Mengü’ye ilginç bir eleştiri vardı. Mektubu gönderen okur, Mengü’nün halkı haberlerden soğuttuğunu iddia ediyordu.

Burada Laf Çok programına katılan Nevşin Mengü, Mesut Yar’ın o mektubu hatırlatması üzerine, "Öyle düşünenler de olabilir beğenen de olur beğenmeyen de. Halkı haberdeb soğuttuğumu düşünen varsa izlemez... Bu böyle bir yüzyıl, böyle sosyalleşiyoruz. Sosyal ilişkiler böyle şekilleniyor... Sosyal medyada herkes kendine bir kimlik inşaa ediyor ve istediğini söylüyor." dedi.