MEDYA KÖŞESİ

CHP'li Sayan Balçiçek Pamir'i çıldırttı!

Karşıt Görüş son günlerin en akıllara ziyan polemiğine sahne oldu. CHP MYK üyesi Savcı Sayan canlı yayında Balçiçek Pamir'i adeta çıldırttı.

CHP'li Sayan Balçiçek Pamir'i çıldırttı!
GAZETECİLER.COM
Habertürk
ekranlarında yayınlanan Karşıt Görüş son günlerin en akıllara ziyan polemiğine sahne oldu. Balçiçek Pamir'in hazırlayıp sunduğu programda konuğuyla çok ilginç bir tartışma yaşandı.

CHP
kurultayı ve Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarını konu alan tartışmada CHP MYK üyesi Savcı Sayan, Balçiçek Pamir'i CHP'in oy patlaması yaptığını söylemesi nedeniyle azarladı. Yetmedi Kılıçdaroğlu'na olan sevgisinden dolayı eleştirdi.

Pamir, Şahin Mengü'ye Kılıçdaroğlu'na olan ilginin sebeplerini sorup cavabını aldıktan sonra sözü anketlere getirdi ve Adil Gür'ün açıkladığı ankette CHP'nin Kılıçdaroğlu liderliğinde yaşadığı oy patlamasına dikkat çekti.

İşte o anda stüyoda ilginç bir gerginlik yaşandı. İlginç diyoruz çünkü CHP'nin oy patlamasına itirazı olan kişi bir AKP'li değil CHP MYK üyesi Savcı Sayan'dı. Sayan, Balçiçek Pamir'e sert çıkıp taraf tutmakla suçladı. Haliyle izleyenler ekranların en akıllara ziyan polemiğine canlı yayında tanık oldu. CHP'li Sayar, Balçiçek Pamir'i Kılıçdaroğlu'nu sevdiği ve CHP'nin oy patlamasına dikkat çektiği için adeta fırçaladı. Neye uğradığını şaşıran Pamir'in de sert karşılık vermesiyle canlı yayında ateşli bir polemik yaşandı.



Balçiçek Pamir: İnanılmaz bir rüzgar var gerçekten. Ben kendim de şahsen Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çok da seviyorum. (Adil Gür'ün) Bugün açıklanan ankette CHP'nin Kılıçdaroğlu liderliğinde yüzde 32'yi aştığı belirtiliyor. Yani gerçekten çok ciddi bir yükseliş.

Savcı Sayan: Yapmayın lütfen abartmayın. Baykal'ın son anketlerdeki oyu 28 civarındaydı arada o kadar büyük fark yok. Haksızlık etmeyin, tamam seviyorsunuz ama tarafsız olun lütfen.

Balçiçek Pamir: Sizin sevinmeniz lazım sayın Sayan.

Savcı Sayan: Ama doğru değil. Ben de Kılıçdaroğlu'nun başarısını isterim. Ama haksızlık yapıyorsunuz.

Balçiçek Pamir: Yapmayın ama sayın Baykal istifa etti ve aday da değil, ne tarafı tutmaktan söz ediyorsunuz. Siz neden programın başından beri Baykal'ı sanki adaymış ve bir tarafmış gibi yansıtıyorsunuz ki?



Benzer diyaloglar programın sonuna kadar yaşandı. Kılıçdaroğlu'na dair her olumlu değerlendirmede Savcı Sayan itiraz edip sözü Baykal'a getirdi. CHP'li Şahin Mengü de defalarca müdahale etmesine rağmen Sayan'ı sakinleştiremedi.


Yorumlar