MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ten Özkök ve Hakan'a: 2016'da başınıza büyük felaketler gelecek

Cem Küçük bugün köşesinde o "çakal" göndermesinin kim olduğu sorusuna kim olmadığını yazarak yanıt veren bir yazı kaleme aldı.

Cem Küçük'ten Özkök ve Hakan'a: 2016'da başınıza büyük felaketler gelecek
GAZETECİLER.COM - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan gezisinde uçağıa alınmayan ve yılbaşı öncesi tatile giren Kanal 24'deki programı tekrardan başlatılmayan Cem Küçük önceki gün köşesinde ima dolu yazıları ile yaşadıklarına değinmişti.

"Son 1 haftadır yaşadığım süreçten çok memnunum."
diyen Küçük, "Tüm yaşananları sakince izledim ve bol bol not aldım. En küçük detayına kadar tüm hainlikleri not ettim." dedikten sonra şöyle devam etmişti:

TÜM DÜŞMANLARIM APTAL AMA SADECE BİRİ ÇAKAL ZEKASINA SAHİP

Düşmanlarımın hepsinin ne kadar aptal ama bir tanesinin sadece bir tanesinin ise ne kadar çakal zekasına sahip olduğunu bir kez daha anladım. Kabul ediyorum ki sen dehşet zekaya sahip bir adamsın çakal.

Herkesi kendine av yapmayı ve kimilerini de bu amaç uğruna yem yapmayı çok iyi biliyorsun. Fakat Recep Tayyip Erdoğan’ı mağlup edemeyeceksin.

ŞU AN BENİ DE KİLİTLEDİĞİNİ SANIYORSUN AMA...

Şu an beni de kilitlediğini sanıyorsun fakat unutma, kurtlar çakalları her zaman mağlup ederler. Sen bir kurt değilsin, sadece kocamış kart bir çakalsın. Emrindeki korkak tilkiler de seninle beraber çakal mezarlığını boylayacak bu sene.


KÜÇÜK'ÜN YAZDIĞI ÇAKAL ÖZKÖK MÜ, AHMET HAKAN MI?

Cem Küçük bugün köşesinde o "çakal" göndermesinin kim olduğu sorusuna kim olmadığını yazarak yanıt veren bir yazı kaleme aldı. Yazısında Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök ile ilgili olarak 2016'da başınıza büyük felaketler gelecek. Zeka seviyeniz düştü diyen Cem Küçük şunları yazdı:

HERKES KİM BU ÇAKAL DİYE SORUYOR

"Son yazdığım yazıdan sonra çok telefon aldım. Herkes kim bu çakal diye soruyor. Bir Fethullahçı terörist gazete ise çakalın Ertuğrul Özkök olduğunu yazmış. Ne Ertuğrul Özkök, ne de çömezi Yozgat kuzusu Ahmet Hakan çakal olacak zekaya sahipler.

ÖZKÖK VE HAKAN'I 2016'DA BÜYÜK FELAKETLER BEKLİYOR

2016 yılında ikisini de büyük felaketlerin beklediğini görecek zeka seviyeleri yok. Aslında eskiden zekaları daha iyiydi şimdi ise dere yatağına ev yapıp depremden sağ çıkacağını düşünen gecekonducuyla aynı beyin seviyesine düştüler.

ÖZKÖK, YOZGAT KUZUSUNUN ZEKASINI 10'A KATLAR

Benle ilgili ikisinin de yazıları talimat üzerinedir. Fakat hakkını teslim edeyim ki Ertuğrul Özkök, Yozgat kuzusunun zekasını 10’a katlar. Ama tüm Eski Türkiye yazarlarını toplasanız malum kocamış kart çakalın zekasına erişemezler.

ÇOK OKUNANLAR