MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük: 'Ahmet Hakan ve Akif Beki Erdoğan'ın düşmanı'

Star gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında Ahmet Hakan ve Akif Beki'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı düşman olara gördüklerini söyledi.

Cem Küçük: 'Ahmet Hakan ve Akif Beki Erdoğan'ın düşmanı'
GAZETECİLER.COM - Star Gazetesi'nin yazarların Cem Küçük, bugünkü köşesinde bir kez daha Doğan Grubu üzerinde yazdı.

Akif Beki ve Ahmet Hakan'ı yazısında konu edinen Küçük, "Yozgat kuzusu" ifadelerini kullandığı Ahmet Hakan için "Kanal 7 grubuna ve Deniz Feneri'ne tam destek atmış" diyen Küçük, şu iddialarda bulundu:

"Gezi kalkışmasında Erdoğan’ı Dolmabahçe’de öldürmek istediler. Ahmet Hakan bu cinayet girişiminin en büyük savunucusuydu ama Kanal 7 zirvesi yine Ahmet Hakan’la kanka muhabbetine devam etti. 17-25 Aralık’ta Recep Tayyip Erdoğan ve ailesini topluca hapishaneye atmak istediler. Ahmet Hakan bu alçak darbe girişiminin ve Fethullah’ın o dönem en büyük savunucusuydu. Kanal 7 nomenklaturası yine Ahmet Hakan ile kankaydı. Yine aynı şekilde Deniz Feneri kardeşliği gereği Ahmet Hakan da her zaman Kanal 7 nomenklaturasıyla ortaklığa ve Deniz Feneri’nde 1 lira bile usulsüzlük olmadığını savunmaya devam etti. Öte yandan Savcı Nadi Türklaslan kendisini şüpheli sıfatıyla çağırıp sert sorular sorunca hapse girme korkusuyla ve her zamanki ödlekliğiyle her şeyi arkadaşlarını bir anda sattı ve Kanal 7 ekibinin tutuklanmasını Ahmet Hakan sağladı... Bırakın goygoyu da bu cümlelerin senin ağzından çıkmadığını söyle bakalım Ahmet Hakan. Benim Deniz Feneri konusunda 2011’de haber7’de yazarken de görüşüm buydu ve mertçe bunu yazdım söyledim. Öte yandan özel sohbetlerimizde “Deniz Feneri paralarının kaydı kuydu yok, bunlar hüpletmiş abi” diyen kimileri, bakıyorum şimdi ayda 2-3 bin lira para için Deniz Feneri yalakalığı yapıyor. Aferin size... Önce çok sevdiğiniz Ahmet abinizin şu ifade zabıtlarını yorumlayın bakayım:

Şüpheliler Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, İsmail Karahan, Zahid Akman, Harun Kapıyoldaş gibi isimleri burada çalışmam nedeniyle tanıdım. Mehmet Gürhan isimli kişiyi de zaman zaman kanalda görürdüm... Zekeriya Karaman, Deniz Feneri e.V’nin parasını örneğin Kanal 7’de kullanmak, personelin maaşını ödemek için geçici olarak almış olabilir. İki derneği de kurduran Karaman’dır: Bana göre Türkiye Deniz Feneri Derneği’nin kurucusu olan ve Kanal 7’de Deniz Feneri isimli program yapan Uğur Aslan bir dernek kurabilecek kapasitede değildir. Uğur Aslan’a bu dernek kurdurulmuştur ve kurduran da bana göre Zekeriya Karaman’dır. Ayrıca Almanya’daki Deniz Feneri e.V’yi Mehmet Gürhan’ın kendi kendine kurabilmesi ve bu dernek adına kendi kendine para toplayabilmesi mümkün değildir. Mehmet Gürhan en azından icazet almak suretiyle bu derneği kurmuş olabilir. Bu icazeti de yine Zekeriya Karaman’dan almıştır. İki dernek arasında bağ vardır. Benim kanaatime göre hukuken bağ olmasa dahi Türkiye’deki Deniz Feneri ile Almanya’daki Deniz Feneri arasında bağlantı vardır. Zira Almanya’daki derneğin kurucusu Kanal 7 çalışanı olduğu gibi Türkiye’deki derneğin kurucuları da Kanal 7 çalışanıdır. Bunun sonucunda her iki derneğin de organik bağı olduğunu söylüyorum.

Yeniden söylüyorum ki kendi de yolsuzluğa gırtlağına kadar batmış bir adam olan Aydın Doğan her zaman Recep Tayyip Erdoğan'dan medya şantajıyla rant koparmayı amaçladı. O yüzden Deniz Feneri olayını kasıtla istismar etti. Deniz Feneri'nden suçunu itiraf eden Mehmet Gürhan Nisan 2007'de tutuklandı ve Doğan Medya hiç ilgilenmedi. Oysa Aydın Doğan bu konuyu 1.5 sene sonra ısıtmaya başladı, çünkü o dönem Hilton'dan milyarlarca dolar rant istiyordu. O sebeple ahlaksızca "Deniz Feneri paraları Erdoğan'a teslim ediliyordu" diye yalan manşet attı. AK Parti kapatma davası sürerken tek amacı Erdoğan'dan yağmayla rant indirmekti. Yoksa Kanal 7 ekibi ya da Deniz Feneri yolsuzluğu umrunda değildi Doğan'ın.

İşte iki eski Kanal 7 elemanı Ahmet Hakan ve Akif Beki bugün Doğan'ın tetikçisidir, Erdoğan'ın düşmanıdır. Tablo çok nettir..."

ÇOK OKUNANLAR