MEDYA KÖŞESİ

Canlıda kırmızı noktalı seks muhabbeti

Hülya Avşar, dün akşam Haydar Dümen'i konuk etti. Normalde baharatçıyı bile konuk etse seks konuşan Avşar haliyle tam dişine göre bir konuk buldu.

Canlıda kırmızı noktalı seks muhabbeti

GAZETECİLER.COM

Hülya Avşar, Habertürk ekranlarında dün akşam Dr. Haydar Dümen'i konuk etti. Normalde baharatçıyı bile konuk etse seks konuşan Avşar haliyle tam dişine göre bir konuk buldu. Avşar dün akşam evlilik kurumunun seks sorununa neşter attı.

Avşar çok kısa bir girizgah yaptıktan sonra balıklama konuya girdi...

[photos]

SORULMAYACAK SORUYU SORAYIM

Hülya Avşar programda muhabbet seks olunca konuya hakim edayla sorularını yöneltti. Haydar Dümen'e "sorulmayacak bir soruyu sorayım" deyince Dümen merakla "sor bakalım" dedi... Hülya Avşar'ınki sorudan çok bir tespitti. Doğulu erkeklerin seks gücüne dair...

İŞTE O SORU

 


 

 

Hülya Avşar: Bir süre sonra erkek karısını ihmal ediyor. Seks önce haftada 1'e düşüyor. Sonra 15 günde bir. Sonra ayda bir...

Haydar Dümen: 10 yıl, 15 yıl olanlar var.

Hülya Avşar: Bir de şu var. Kadın ev hayatı içinde çocuk falan da yapınca göbek, bakımsızlık geliyor.

Haydar Dümen: Kadının erkeği erkeğin kadını algılayışı gereği evlilik kurumu gözden geçirilmeli.

Hülya Avşar: Erkekler eşlerini aldattığında evlerinde daha mutlu sevecen oluyorlar demiştim. Herkes isyan etmişti. Ama geçen gün bir Fransız araştırmacı da aynı sonuçlara ulaştığı bir araştırma yapmış.

Hülya Avşar: Bir erkeğin karısından bıkma süresi nedir?

Haydar Dümen: Standart bir süresi yoktur. Kimi piskopatlar var üç ayda bıkar.

AVŞAR'DAN DAHİYANE ÖNERİ: 5 YILLIK EVLİLİKLER YAPILSIN!

Hülya Avşar: Erkeklerin bizden belli bir süre sıkılacağını bile bile evleniyoruz kadınlar olarak. Neden? Yuva kurmak, aile olmak, çocuk yapmak. Bunun yerine 5 yıllık evlilikler yapılsa. Evlenilse, çocuk yapılsa, sonra da ayrılınsa olmaz mı?

Haydar Dümen: Olur mu hiç ya? Toplumsal bir baskı var ortada. Kadın toplum tarafından nasıl algılanıyor? Neler dayatılıyor? Kadın korktuluyor. Abisinden, babasındani toplumdan korkuyor kadın. Evlenince de kaynanadan, kayınpederden, kocasından, menopozdan korkar. Türkiye'de kadın olmak kadar ağır bir şey yoktur.

HAYDAR DÜMEN'İN SEKS HAYATI NE ALEMDE?

Hülya Avşar: Sizin seks hayatınız da merak ediliyor. Genç bir eşiniz var.

Haydar Dümen: Erkeklerde seks hayatını yaşlılık engellemez. Rakamsal olarak durum değişir ama özünde bir şey değişmez. Hatta bunadıkça daha meraklı olur.

Hülya Avşar: Ama bu çok enteresean. Düzenli bir seks hayatınız var yani.

Haydar Dümen: E yani müsadenle. Hem çok yakışıklı bir dönem geçirdik, doktorluk falan da var. E yumuşak bir ifade de var. 'Terzi kendi söküğünü dikemez' derler ama benim bir sölüğüm de yok ki dikeyim. Bu soruya da ilk defa burada cevap veriyorum.

Hülya Avşar: Sizin seks hayatınız çok merak ediliyor. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Haydar Dümen meslek hayatı boyunca en çok karşılaştığı sorunları da programda açıkladı. Peki neymiş Dümen'e en çok gelen seks sorunları?

Erkeklerde penis sorunu. Kızlarda kızlık zarı sorunu.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum