MEDYA KÖŞESİ

Canlı yayında toplu Birand taklidi!

Saba Tümer Mutfak ekibi ve ekibin hocası Yılmaz Erdoğan'ı konuk etti. Erdoğan ve Mutfak oyuncuları da kırdı geçirdi...

Canlı yayında toplu Birand taklidi!

GAZETECİLER.COM

Saba Tümer CNN Türk ekranlarında dün gece çok özel bir topluluğu konu etti. BKM bünyesindeki Mutfak ekibi ve ekibin hocası Yılmaz Erdoğan'ın katıldığı program hayli eğlenceli geçti. Mutfak ekibinin oyuncuları ve Edoğan program boyunca kırdı geçirdi.

Haşmet Babaoğlu ve Hıncal Uluç 'Neşeli Hayat'ı doğru yorumladı mı?

Yılmaz Erdoğan vizyondaki Neşeli Hayat filminin medyada konu olduğu tartışmalara değinirken Haşmet Babaoğlu ve Hıncal Uluç arasındaki polemiği de değerlendirdi. Erdoğan özellikle Babaoğlu'nun filmi güçlü ve yaratıcı bir açıdan değerlendirdiğini söyledi. Ama muhtemelen tartışmada taraf olmamak için sözkonusu polemiğin çok yerinde ve doğru bir tartışma olduğunu da ekleyerek durumu dengeledi.

[photos]

Birand'ın kanalında toplu Birand taklidi!

BKM Mutfak ekibinin hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar programının en gözde seri skeçlerinden biri de Kanal D Ana Haber Bülteni ve M. Ali Birand taklidi. Saba Tümer Birand'ın taklidini yapan Mutfak oyuncusu Metin Yıldız'a söz verip şu inanılmaz yaratıcı soruyu sordu:

Saba Tümer: Nasıl böyle başarılı taklit yapıyorsun?

Metin Yıldız: Aslında ben taklit yapmayı beceremiyorum. Böyle bir yeteneğim yok. Ama M. Ali birand'ın taklidini yapmak çok kolay. Bizde bütün mutfak oyuncuları yapabiliyor bu taklidi.

İşte ne olduysa bu anda oldu ve bütün Mutfak ekibi toplu olarak Birand taklidi yapmaya başladı. Bir stüdyo dolusu Birand yani! İşin kötüsü hepsi de başarılıydı! Tabii Saba Tümer kahkahasını kedip müdahale emek zorunda kaldı. Nasıl mı?

Saba Tümer: Bu kadar yeter ayy. Birand benim de patronum şu anda.

Programın sonlarına doğru Yılmaz Erdoğan Neşeli Hayat filminde bir devamlılık hatası yaptıklarını itiraf etti. 'Çorap sahnesinde bir devamlılık hatamız var' diyen Erdoğan, bunun henüz medyaya yansımadığını söyledi. Hangi sahnede hata yapıldığını izleyicilerin farkedip etmediğini merak eden Tümer konuyu hemen bir yarışma haline getirdi ve sözkonusu sahneyi bilen izleyiciye iki bilet hediye edeceklerini söyledi.

İŞTE O ANLARIN VİDEOSU

 



Yılmaz Erdoğan 'Neşeli Hayat'daki hangi hatayı itiraf etti?
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar