MEDYA KÖŞESİ

Canlı yayında 'lokumlu prezervatife' taktı

Avşar dün gece bir değişiklik yapmak istemiş ve 'Seks' üstüne bir sohbet yapmış. Konuk ise bir prezervatif, pardon prezervatif satan bir iş adamı!

Canlı yayında 'lokumlu prezervatife' taktı

GAZETECİLER.COM

Hülya Avşar, Habertürk ekranlarında çığır açan programlarına devam ediyor. Avşar dün gece bir değişiklik yapmak istemiş ve istisnai bir şekilde 'Seks' üstüne bir sohbet yapmış! Ama nasıl daha yaratıcı bir seks sohbeti yaparım diye düşünmüş ve ilginç bir yöntem bulmuş.

İnternet üzerinden prezervatif satışı yapan bir sitenin sahibi olan Çağatay Işık dün gece Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Haliye satışı yapılan şey prezervatif olunca sohbette hayli sosyal içerikli bir yönde gelişti! Aslında Avşar mümkün olsa bizzat bir prezervatifi konuk etmeyi tercih ederdi. Ama şimdilik bu kadarla yetinmek zorunda.

Çağatay Işık satışını yaptıkları prezervatiflerin modellerini, çeşitlerini sıraladı. Hangi illerden ne kadar talep olduğunu açıkladı, müşterilerinin genel eğilimlerini paylaştı. Doğal olarak konu döndü dolaştı Türk erkeğinin seks hayatına geldi.

Programın diğer konukları ise sohbetin bonusu gibiydi: Safiye Soyman ve Faik Öztürk. Soyman'ın duydukları karşısında gösterdiği tepkileri tarif etmek imkansız. Konuyu örf ve adetlerimiz çerçevesinde yorumlamaya çabaladı. Ama bunu inanılmaz bir masumiyetle yaptı. Yoksa bize mi öyle geldi bilemedik.

Hülya Avşar çeşit çeşit prezervatifler arasında şaşkına döndü!

Hülya Avşar en çok prezervatif çeşitlerini merak ediyordu. Konuk da işin uzmanı olunca sormadan edemedi. Çağatay Işık da teker saydı çeşitleri:

Hülya Avşar: Süper bir fikir bu. Hiç çaktırmadan geliyor prezervatifler. Sayar mısın çeşitlerini...

Çağatay Işık: Geciktiricili var. Bildiğiniz klasik geciktirici etkili. Çilekli var, tırtıklı var, halkalı var, titreşimli var, lokumlu var yeni çıktı.

Hülya Avşar: Aaaaa! Ben buna inanmıyorum. Lokumlu olunca ne oluyo? (iki üç defa ve ısrarla soruyor. Ciddi ciddi merak ediyor)

Faik Öztürk: Şekerleme dükkanı gibi!

Çağatay Işık: Lokum kokulu oluyor.

Hülya Avşar: Peki en pahalısı hangisi?

Çağatay Işık: En çok talep gören ve fiyatı yüksek olanlar geciktiricili ürünler.

Hülya Avşar: Peki orgazm döneminde erkeği zorlamıyor bu  de mi? Siz kullanmadınız mı? (Madem satıyorsun neden kullanmıyorsun demeye getiriyor)

Çağatay Işık: O kadar çok çeşit var ki hangisini kullanalım...

[photos]

Şimdi sözümüzü söyleme vakti. Hülya Avşar Soruyor programı Habertürk ekranlarının gece kuşağında haftada 5 gün seyirciye ulaşıyor. Yani kanalın vitrininde duran ve en çok öne çıkan programlar arasında. Reyting kaygısının önemini anlamıyor değiliz. Ama reyting almanın en ucuz yolunu bir yayıncılık anlayışı haline getirmek neyin nesi. Hülya Avşar programında seks dışında her hangi bir konuyla izlenemeyeceğinden bu kadar emin mi? Programın giderek 'bel altı muhabbetlerin' adresi haline geldiğini söylemek ne kadar abartılı olabilir?

Fatih Altaylı da aynı yolda!

Habertürk'ün bir diğer önemli silahı olan 'Fatih Altaylı ile Teke Tek'te de durum farklı değil. Cübbeli Ahmet Hoca'nın gün aşırı konuk edilmesi de reyting almanın en ucuz yöntemlerinden biri olarak Hülya Avşar'ın taktiğiyle aynı noktada buluşuyor.

Yani seks sohbetiyle reyting almak 'En iyi haber kanalı' iddiasının neresine denk geliyor?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 6 yorum