MEDYA KÖŞESİ

Canlı yayında gizemli ve 'cin'li mail uyarısı!

Ülke TV'de yayınlanan 'Sıradışı' dün akşam sahiden sıradışı olaylara sahne oldu. Sunucu canlı yayında cinler ile ilgili mailleri atanları uyardı!

Canlı yayında gizemli ve 'cin'li mail uyarısı!

GAZETECİLER.COM

Ülke TV ekranlarında yayınlanan Sıradışı dün akşam sahiden sıradışı olaylara sahne oldu. Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu program türkücü Nihat Doğan'ı ağırladı. Nihat Doğan'ın programdaki inanılmaz performansı bir yana Turgay Güler'in ekrandan canlı yayında yaptığı bir uyarı hayli ilginçti.

Güler reklam dönüşü konu dışında ve önemli bir şeyler söylemek istediğini belirtti. Ardından biraz da gizemli bir uyarı yaptı.

Turgay Güler: İki gündür, belki 50 belki 100, belki de bir bilgisayar progamı tarafından tuhaf mailler alıyoruz. İki gündür 'cinler'i konuşuyorduk Sıradışı'nda. Birileri de bize bir kelimeyi tersten yazarak bir mesaj yollamaya çalışıyor. İki gündür yoğun bir şekilde mailler geliyor. Buna karşı hukuk büromuz gerekeni yapacaktır. Eğer devam ederlerse, bu bir bilişim suçu olduğu için neler olur görürsünüz. Dolayısıyla vazgeçin bu sevdanızdan.

Güler, maillerin içeriğini anlatmadı ama ortada bir bilişim suçu olduğunu söyledi. Haliyle maillerin hakaret ve tehdit içerikli olduğunu düşünmek pek de yanlış olmayacak. Tuhaf olan bu uyarının canlı yayında ve hayli gizemli bir şekilde yapılmış olması. Ayrıca bu maillerin 'cinler' ile nasıl bir ilgisi olduğu da ayrı bir merak konusu oldu.

[photos]

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar