MEDYA KÖŞESİ

Canlı yayında Allah'a emanet ev hapsi komedisi

Hakkında ev hapsi kararı alınan Selçuk Savcı 'sözde' ev hapsinin 3. gününde yaşadıklarını anlattı...

Canlı yayında Allah'a emanet ev hapsi komedisi

GAZETECİLER.COM

İzmir Büyükşehir Belediyesi Davası'nda hakkında ev hapsi kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Selçuk Savcı 'sözde' ev hapsinin 3. gününde yaşadıklarını anlattı...

TV8 ekranlarında Gökmen Karadağ'ın moderatörlüğünü gerçekleştirdiği HaberAktif programına telefonla katılan Selçuk Savcı'nın anlattıkları Gökmen Karadağ ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz'ü şoke etti. 

ALLAH'A EMANET EV HAPSİ

Ev hapsi kararının ardından cezaevi çıkışından itibaren hiçbir kontrol gerçekleştirilmediğini söyleyen Savcı, 'Biz yine de önlem olarak dışarı çıkmıyoruz.' diyerek ev hapsi uygulaması komedisini canlı yayında anlattı. Türkiye'nin yeni tanıştığı bir uygulama olduğu için aksaklıklar yaşanabileceğini de sözlerine ekleyen Selçuk Savcı, henüz kararın tebliğ edilmediğini söyledi.

HUKUKÇU KONUKLAR DA MODERATÖR DE ŞAŞTI KALDI

Gökmen Karadağ'ın ev hapsinde adli kontrolün gerekliliğini vurgulayarak yönelttiği 'Ev hapsinin gerektirdiği koşulları kontrol eden biri yok mu?' sorusu üzerine Savcı, 'Henüz kimse gelip kontrol etmedi. Cezaevinden de kendi imkanlarımız ile eve geldik. Arkadaşlarım aksi belirtilmediği için ziyaretime gelebiliyor. Tebligat da yapılmadığı için nasıl davranacağımızı bilmiyoruz.' diyereke yaşana hukuk skandalını gözler önüne serdi.

Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz, şaşkınlık içinde dinlediği Savcı'ya kendisi gibi ev hapsi kararıyla bırakılan arkadaşlarının durumunu sordu. Selçuk Savcı, telefon ile görüştüklerini ve diğer sanıkların da aynı durumda olduğu cevabını vererek Karadağ ve konuklarını bir kez daha şaşırttı.

Fikri Akyüz, bu hukuk skandalının ortaya çıkmasıyla ilgili 'OdaTV sanığı olsaydı odadan dahi çıkmayacak gibi bir karar alınırdı.' diyerek eleştiride bulundu. 

Selçuk Savcı, içine bulunduğu durumu ti'ye alarak 'Bana çok güveniyorlar demek ki, ben de güvenlerine sadık olmaya çalışıyorum.' dedi...

ÇOK OKUNANLAR