MEDYA KÖŞESİ

Can Dündar'ın sevgilisine şoke eden soru

Oray Eğin, oyuncu Taies Farzan'a Can Dündar vakasını sordu! Dündar ve Farzan 'Su Samuru' adında bir deniz takside hayli samimi bir şekilde görüntülenmişlerdi.

Can Dündar'ın sevgilisine şoke eden soru
GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranlarında Kürşat Başar'la Yaz Sohbetleri'ne konuk olan Akşam yazarı Oray Eğin canlı yayında Başar'ı da programın diğer konuğu Taies Farzan'u da çok zor durumda bıraktı. Oray Eğin, güzel oyuncu Taies Farzan'a Can Dündar vakasını sordu!

Oray Eğin'in şoke eden imaları karşısında ne yapacağını şaşıran Taies Farzan'ın imdadına Kürşat Başar yetişti. Eğin, Star TV'deki talk show tecrübesini hatırlatarak "Biz biraz haberci olduğumuz için öyle bir şov yapmaya çalıştık. Bu programı da ben sunsaydım mesela Taies'e başka bir şey sorardım. Mesela Deniz taşımacılığı düzerine konuşabiliriz, İstanbul trafiğine deniz taksileri ulaşımda bir çözüm olur mu bunu sorardım" dedi.

Hatırlanacağı gibi Can Dündar Farzan Taies ile 'Su Samuru' adında bir deniz takside hayli samimi bir şekilde görüntülenmişlerdi. Medyaya bomba gibi düşen fotoğraflar sayısız polemiğe neden olmuştu.

Eğin'in imalarından duyduğu rahatsızlığı gizlemeyen Farzan 'İyiki sana konuk olmamışım o zaman' dedi. Kürşat Başar ise Eğin'e bir kaç kere müdahale ettikten sonra konuyu değiştirmeyi başardı.

İşte o anlar:



Yorumlar