MEDYA KÖŞESİ

Can Ataklı Sabah'ta yazan kişiye cevap verdi!

Can Ataklı'nın "gazetecinin görevi haberi almaktır devleti düşünmek, operasyonu düşünmek değil" sözlerini Hıncal Uluç eleştirmişti..

Can Ataklı Sabah'ta yazan kişiye cevap verdi!

Hıncal Uluç, Cana Ataklı'nın bu sözlerine "Gazetecilik, insanlıktan çıkmak mıdır?.." başlıklı bir yazı kaleme almış, Can Ataklı'yı yerden yere vurmuştu. Olay bitti mi? Tabii ki hayır Hıncal Uluç'un bu yazısına Ataklı'dan cevap gecikmedi. "Sabah'ta yazan kişi" başlığı ile Ataklı, Hıncal Uluç'a şunları söyledi:

- (...) SABAH Gazetesi’nin çok “eksantrik” bir yazarı var. Herkesin yazdığını okuduktan sonra herkesin yazdığının aksini savunarak “farklı gazeteci” olduğunu kanıtlamaya çalışır.

Hep merak ederim bu “eksantrik” yazar bazı olayları acaba hepimizle birlikte anında yorumlasa nasıl olur? Bilemiyorum, görmek isterim.

Bu yazar her şeyi kendisinin bildiğini düşünerek hiçbir eleştiri de kabul etmez. Eğer biri yanlışlıkla eleştirirse de onu “Meşhur olmak için benimle polemiğe giriyor” diye aşağılamaya kalkar.

SABAH’ın bu yazarı sanıyorum şimdi de beni “meşhur” etmek için kolları sıvamış. Birkaç defadır bana da hakaret etmeye ve herhalde cevap vermemi sağlamaya çalışıyor.

Bostancı olayı nedeniyle yazdığım yazı için bana yönelik herkese yaptığı gibi “dostum” diye başlayan ama “hayvan” diye biten bir yazı kaleme almış.

Yaşım kadar meslek hayatı olan bu eksantrik kişiye mesleğime saygımdan ötürü elbette cevap vermem. Ama yazısının son cümlesi için “kem söz sahibine aittir” dememi de herhalde mazur görürsünüz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar