MEDYA KÖŞESİ

Can Ataklı çıldırdı, stüdyo alt-üst oldu!

Can Ataklı canlı yayında adeta sinir krizi geçirdi. Balyoz tartışmasında hakaretler, suçlamalar havada uçuştu...

Can Ataklı çıldırdı, stüdyo alt-üst oldu!
GAZETECİLER.COM
Habertürk
 ekranlarında yaşanan Balyoz tartışmasında adeta kıyamet koptu. Vatan yazarı Can Ataklı'nın kendini kaybettiği programda hakaretler havada uçuştu.

Ece Üner'in modere ettiği Akşam Raporu'nda Gölcük donanmasında ele geçirilen Balyoz belgeleri tartışıldı. Programa Can Ataklı ile Hukukçular Derneği Başkanı Cahit Özkan arasındaki kavga damga vurdu. Ataklı'nın adeta sinir krizi geçirdiği tartışma moderatörü çaresiz bırakırken izleyenleri hayretler içinde bıraktı.

Can Ataklı: 
Yürekli ol biraz kardeşim. Bu ordu darbe yapacak deyin. Cesur olun biraz. Anladım ben sizi zaten. Kurulu bebek gibisiniz. Utanmadan yalan söylüyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti'nin başına bela oldunuz. Kimsiniz siz kardeşim? Utanın biraz. Burası Türkiye Cumhuriyeti, o kadar ucuz bir ülke değil. Ben tek başıma konuşuyorum, sizin gibi arkamda örgütler yok.

Cahit Özkan: Ağzınızı toplayın. Eğer demokrasiye inancınız olsaydı 'yapılsın araştırması darbe varsa ortaya çıksın' demeniz gerekirdi. Bu yaptığınız darbelerin yaltakçılığıdır. 

Can Ataklı: Sen Türkiye Cumhuriyet'ini ayaklar altına alacaksın biz de sessiz kalacağız. Hala utanmadan yalan söylüyorsunuz. Uzayda mı yaşıyoruz? 

Cahit Özkan: Kendinize gelin utanmazlık yapmayın... 

Can Ataklı: Artık yeter ya, darbe olacağını bilsen konuşamazsın be! Ben o zaman da konuşuyordum, ben konuşurken neredeydin kardeşim? Kahve köşelerinde oturup kağıt oynuyordunuz.  



ÇOK OKUNANLAR