MEDYA KÖŞESİ

Burcu bu operasyonun basın tanıtım güzeli oldu!

Burcu Esmersyon'un korsan CD için ifade vermesini yorumlayan Sabah yazarı "Esmersoy sanki bu büyük operasyonun basın tanıtım güzeli gibi durmuş." dedi.

Burcu bu operasyonun basın tanıtım güzeli oldu!
GAZETECİLER.COM
Ünlü spiker Burcu Esmersoy'un korsan CD operasyonu kapsamında ifade vermesi eleştiri konusu olsa da Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel'den şaşırtan bir yazı geldi.

"BURCU BU OPERASYONUN BASIN TANITIM GÜZELİ"

Mevlüt Tezel, korsan cd operasyonunda gözaltına alınan Burcu Esmersoy'u kaleme aldığı bugünkü yazısında ünlü spikerin suçalamaları red ettiğini hatırlatsa da "Sadece Esmersoy mu korsan alıyor?" diye sordu. Korsan CD satışının çok yaygın bir durum olduğunu ve hemen herkesin bu CD'lerden aldığını belirten Sabah yazarı, "Esmersoy sanki bu büyük operasyonun basın tanıtım güzeli gibi durmuş." dedi.

İşte Tezel'in yazısındaki ilgili bölüm:

Sadece Esmersoy mu korsan alıyor?
İstanbul'da 45 kişinin gözaltına alındığı Korsan CD operasyonunda polis bir ilke imza atmış. Satıcıların yanı sıra müşterileri de sorguya çekmiş.
Korsan CD siparişi verirken telefon dinlemesine takıldığı iddia edilen Burcu Esmersoy da emniyette ifade vermiş.
Ünlü sunucu, "Kullanmadığım bir numaram, gözaltına alınan şahıslardan birinin cep telefonunda kayıtlıymış. O kişi de kullanmadığım numaraya mesajlar atmış. Bu yüzden beni tanık olarak çağırdılar. Ben korsan CD almadım" demiş.
Evet, kanunda korsan ürün almak da suç ama almayan mı var? Memlekette yönetmeni oyuncusu, devlet adamı, futbolcusu vs. herkes korsan DVD, CD alıyor.
Polis korsanla gerçekten mücadele ediyor mu şüpheliyim. Belki de bu mücadeleye ayıracak vakti yok. Çünkü bugün çıkın dışarı; birçok yerde korsan CD, DVD satan dükkan görürsünüz. Hepsi açık, alenen satış yapıyor. Esmersoy sanki bu büyük operasyonun basın tanıtım güzeli gibi durmuş.



Deneme