MEDYA KÖŞESİ

Bundan sonra hiç yıkanmayacak çünkü…

Anlaşıldığı kadarıyla, “saçma şeyler bulup çıkarma ve bunları uzun cümleler halinde anlatma yazarı” olmaya karar vermiş…

Bundan sonra hiç yıkanmayacak çünkü…
GAZETECİLER.COM
Serdar Turgut artık “mizah” yazmıyor…
Belli iki kendisinden “mizah” yazarı olamayacağını anladı…
Anlaşıldığı kadarıyla, “saçma şeyler bulup çıkarma ve bunları uzun cümleler halinde anlatma yazarı” olmaya karar vermiş…
Bakınız nasıl bir giriş yapıyor…
 
Halbuki sabah her şey normal gidiyordu. Bir insanın duş alırken ne kadar fazla hareketi belirli bir sırayla birbiri ardına yapmasının büyük enerji kaybı olduğunu düşünüyordum. Sadece biraz daha temiz olmak için insanın bu kadar fazla hareketi yapmak zorunda kalması aynı zamanda çok sıkıcıydı da... Dolayısıyla o sabah yıkanmayı hayatımdan tamamen çıkarmaya karar verdim.
Bu kararıma bir kılıf oluşturmak için aynı zamanda din de değiştirmem gerekecekti. Bundan sonra ben bir Jain olacaktım. O inanış sisteminde hiç yıkanmayan insanlara iyi bakıyorlar. Bir Jain olarak çok mutlu yaşayacağıma emindim. Bu tür şeyler düşünüyorum, radikal yaşam stili değişimleri yapmaya hazırlanıyorum. Güne müthiş enerjik ve son derece de tuhaf başlamışım. Tam bu anda Rana odama geldi.
'Seninle bir şey konuşmak istiyorum' dedi otururken... Oh, oh, bundan hayırlı bir sonuç çıkması pek mümkün değildi. Çünkü bir insanın karısı direkt konuşmaya başlama yerine konuşacağını önceden anons ederse bu daima bir bela anlamına gelir. Oturmadan önce odamın penceresini ardına kadar açtı. 'Beni dondurarak mı öldürecek acaba' diye düşünürken Türk kahvesinin yanında bir sigara da içeceğini gördüm. İşler düşündüğümden daha da kötü olmalıydı. İyice yerleştikten sonra konuşmaya başladı. Benim bir koca, bir baba, bir yazar ve genelde bir insan olarak eksikliklerimi, yanlışlarımı anlatmaya başladı.
 
Ve biz bu yazının tamamını (görevimiz gereği) okuduk…
Hemen sancılar başlayınca da hemen doktora koşup göbek tahlili yaptırdık…
Şimdilik çatlamamış…
“Ama” dedi doktor, “yaptığınız iş ne idiyse üç dakika daha devam etseymişsiniz bana yetişemeyebilirdiniz”…
Neyse…
Bakın neler yazmış bugün
Not: Hızlı okuma yöntemini deneyiniz aksi halde göbeğiniz çatlayabilir…
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar