MEDYA KÖŞESİ

Bu Kürtler de Takvim'e haber olmak istiyor!

Takvim'in Bengi Yıldız'dan sonra BDP'li olduğu iddia edilen bir imamı Bodrum'da görüntüleyip manşetten haber konusu yapması Sosyal medyada Kürtlerden tepki topladı.

Bu Kürtler de Takvim'e haber olmak istiyor!
GAZETECİLER.COM
Takvim gazetesinin bugünkü sürmanşetine Soyal medyada jet tepkiler geldi. Gazetenin BDP'li vekil Bengi Yıldız'dan sonra BDP'li olduğu iddia edilen bir imamı Bodrum'da görüntüleyip manşetten haber konusu yapması Sosyal medyada Kürtlerden tepki topladı.

Facebook'ta "Kürdüm, Bodrum'dan Fotom Var. Beni de Haber yap Takvim!" diyerek tepkilerini dile getiren grup ilginç bir çağrı yaptı:

"Arkadaşlar bir ricada bulunacaz...

Devegeçidinde, Su aygırı hörgücünde, Küpeli havuzunda, Dicle nehrinde, artık olmayan The Çemê Reş'te veya hangi Kürt ilindeyseniz ilgili yerlerde, olmadı evde ki özel çekim fotoğraflarınızı, hema böle içinde su mu olan ne varsa toplayın ve "Ben de Kürdüm, Bodrum'da çektim bunu" diyerek Takvim gazetesine yollayın.

Takipçi annelerimiz varsa: Oğlunuzun pipisini ve gazeteyi yan yana getirip bir poz çekin. Gerisine karışmadan onlara atın. Gerekli mesajı alacaklardır onlar..

Haydi rast gele..."

TWİTTER'DA DA TARTIŞMA KONUSU OLDU

Facebook'taki çağrıya uyanlar plajda evde çekilmiş mayolu fotoğraflarıyla gruba katılım gösterirken Takvim'in haberi Twitter'da da tartışma konusu oldu:

Takvim Gazetesi, Bodrum'un yerel gazetesi falan mı oldu?

Takvim gazetesi Akpyi liberal demokrat olarak hayal eden kalemşörlerin yüzüne atılmış tokattır.takvim ne ise AKP de tam o dur

takvim gazetesi bodrum'da tatil yapan cıbıl BDP'lileri avlıyor, ulan ben de diyorum bu terör niye bitmiyor. gazetecilikte son nokta, helal.

İmamın havuzlu Bodrum kaçamağı için "İmam Bayıldı" başlığını atan Takvim Gazetesi sabah neşem oldu.

Takvim gazetesi bize bir akpli magazin haberi yapsana.parasi neyse oderiz.ilanda veririz.kirmayin bizi.bari haber yok deyin:)

takvim gazetesini çok yaratıcı buluyorum. 28 şubatın imam-seks skandalı hikayelerini kürtlere yapıştırmak gerçekten çok akıllıca!

Takvim işi gücü bırakıp her Bdp'liye bir paparazzi tahsis etmiş. Sosyetenin isyanı yakındır..

bdp'nin imamı haberi ve yorumlariyla muslum gündüz haberi ve yorumları arasında fark gören?

"Sırrı Süreya Önder'in kendisine Suriye'de gizlice yaptırmakta olduğu süperlüks yatın planlarını ele geçirdik":