MEDYA KÖŞESİ

'Bu Kalp Seni unutmasın' kampanyası!

Show TV'nin yayından kaldırdığı Bu Kalp Seni unutur mu? dizisi için medyada tepkiler gelmeye devam ediyor. Dizinin devamı için artan bir baskı oluşuyor.

'Bu Kalp Seni unutmasın' kampanyası!

GAZETECİLER.COM

Show TV'nin yayından kaldırdığı Bu Kalp Seni unutur mu? dizisi için medyada tepkiler gelmeye devam ediyor. Dizinin devam etmesi için giderek yopunlaşan bir baskı oluşuyor.

Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, dizinin yayından kaldırılmasını "Züccaciye dükkanındaki fil!" başlıklı yazısında değerlendirdi.

Show TV'ye tepki gösteren Yar, "İki hafta öncesine kadar yolunda yürüyen bir dizi... Beş gün öncesine kadar her akşam bir bölümden dört gün üst üste yayınlanacak bir uzun metrajlı hatırlatma" diye yazdı ve kanal yöneticilerine şu mesajı verdi:

"Show devam etmeli ama izleyicinin kalbine züccaciye dükkanına girer gibi giren bir fil olarak değil. Bilmem anlatabildim mi?.."

Milliyet yazarı Sina Koloğlu da konuyu gündeme getiren isimlerden oldu.

Sina Koloğlu/Milliyet

BU KALP UNUTULMASIN!

İlk defa köşemi bir dizinin bitmemesi için kullanıyorum. 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' ekrana veda ediyor. Tomris Giritlioğlu ile konuştum.

"Olmadı" dedi. Show TV'nin projeye çok destek verdiği, ama kanalın ekonomik sorunları nedeniyle yapılan indirimlere rağmen dizinin devamının sağlanamadığı biliniyor. Yapımcı firmanın alacağı epey birikmiş.

Show TV "Dizi devam edecek" diye açıklama yapmıştı.

Giritlioğlu, "10 bölümün senaryosu hazırdı, gerçekten çok, ama çok üzgünüm" diyor. Dedim ya ilk defa bir dizi için buradan diyorum ki "Gelin tavrımızı koyalım ve devamını sağlıyalım".

Peki bu dizinin önemi ne? 'Bu Kalp Seni Unutur mu?', yakın geçmişimizi sorgulayan bir serinin son dizisi olmuştu. Ve eğer final böyle olacaksa, artık benzer projelere ne yapımcı ne de te-levizyon kanalı yanaşır. İşte bunun önünün kapanmaması adına diziye sahip çıkalım diyorum.

Taraf Gazetesi'nin televizyon eleştirmeni 'Telesiyej' daha önce benzer bir kampanya başlatmıştı. Ben de bu yeni durumun ardından böyle bir çağrı yapıyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum