MEDYA KÖŞESİ

Birand'dan CNN Türk güzellemesi!

'CNN TÜRK, Pazartesi geceki yayınıyla bu ülkenin demokrasisine katkıda bulundu.' Bu cümle Birand'a ait. Neden mi?

Birand'dan CNN Türk güzellemesi!

GAZETECİLER.COM

CNN Türk ekranlarında Pazartesi gecesi yayınlanan 'Tecrübe Konuşuyor'un konukları Ahmet Altan ve Yasemin Çongar'dı. Mehmet Ali Birand ise bugün köşesinde hem başında olduğu CNN Türk ile duyduğu gururu paylaşmış hem de programın öneminden

TECRÜBE KONUŞTU...
 

CNN TÜRK’ te Pazartesi gecesi son derece çarpıcı bir program vardı.          

Hasan Cemal ile Cengiz Çandar’ın yaptıkları Tecrübe Konuşuyor’da son dönemin en çok konuşulan iki kişisi konuk oldu. Yasemin Çongar ve Ahmet Altan, şimdiye kadar hiç televizyona çıkmamışlardı. Son derece çarpıcı manşetleriyle Türk medyasına damgasını vuran TARAF’ın bu iki sorumlusu ile program yapımcılarının söyleşisi, toplumun bir bölümünden tepki, diğer bir bölümünden de alkış aldı.       

Bazıları yapılan konuşmalardan son derece rahatsız olmuşlardır. Bazıları ise tam aksine memnuniyetle izlemişlerdir. Önemli olan, artık farklı görüşleri de kızmadan, savcıları harekete geçirmeden ve daha da önemlisi tehdit altında bırakmadan dinlemeye alışmaktır.         

CNN TÜRK, Pazartesi geceki yayınıyla bu ülkenin demokrasisine katkıda bulundu. Ortaya atılan bütün görüşleri kabullenmek veya benimsemek zorunda değiliz. Yeter ki, uygar şekilde farklılıkları da dinleyebilelim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar