MEDYA KÖŞESİ

Birand ve Kırca sahada, Dündar stüdyoda!

Günün bir diğer bombası da Uğur Dündar, Deniz Baykal röportajıydı. İşte Baykal ile Dündar arasındaki ilginç diyaloglar:

Birand ve Kırca sahada, Dündar stüdyoda!
GAZETECİLER.COM
Günün en iddialı röportajlarından biri de Star Haber'de canlı yayınlanan Deniz Baykal röportajı oldu. Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Star Ana Haber'in Ankara temsilcisi Murat Çelik Baykal'ın evine konuk oldu ve önemli bir söyleşi yaptı.

BİRAND VE KIRCA SAHADA, UĞUR DÜNDAR STÜDYODA!

Ancak dikkat çeken nokta şu ki Uğur Dündar kendisi değil Murat Çelik'e röportajı yaptırdı. En önemli rakipleri Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca ise Baykal'la aynı gün bizzat özel birer röportaj yaparken, Dündar kendisi sahaya inmedi.

Ayrıca Star Haber'in canlı olarak yayınladığı röportaj bazı teknik sorunların azizliğine uğradı. Ses ve görüntü senkronuyla başlayan sorunlar, Dündar'ın stüdyodan araya girdiği anlarda yaşanan karmaşayla devam etti. Dündar o soruları stüdyodan değil de bizzat sahaya inerek kendisi sorsaydı daha başarılı bir özel röportaja imza atmış olacaklardı.

DENİZ BAYKAL'DAN DÜNDAR'A İNCE MESAJ!

Röportajın sonlarında yine araya giren Dündar, Baykal'a Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı bir soru sordu. Baykal ise soruya cevap vermek istemedi. İşte tam o anda Baykal'la dündar arasında çok ilginç bir diyalog yaşandı.

Uğur Dündar: Baykal, Kılıçdaroğlu'nu meclisteki grup toplantılarında dinleyecek, içtenlikle katılacak mı? Ve bu süreç boyunca Sayın Baykal'ın en çok şaşırdığı olay neydi?

Deniz Baykal: Sayın Dündar'ın gazetecilik ustalığına bütün Türkiye gibi ben de saygı duyuyorum. Uğur ısrarla benim en çok konuşmak istemediğim, konuşmaktan en çok sakındığım konuları buluyor seziyor ve oradan ısrarla soru soruyor. Ve bunu çok ustaca, çok zarif bir şekilde yapıyor. Biz bunları sonra daha rahat bir ortamda konuşuruz Uğurcuğum, şimdi partimiz çok önemli ve güzel bir süreç yaşıyor.

Saygıyla karşılıyorum, sizde çok zarif bir cevap verdiniz.

İŞTE O ANLAR:


 
Yorumlar