MEDYA KÖŞESİ

Birand bu haberi sunarken acı çekti!

Kanal D Ana Haber Bülteni dün akşam Mehmet Ali Birand'ın sigara acısına sahne oldu. Birand bu kez yasaklardan yana...

Birand bu haberi sunarken acı çekti!

GAZETECİLER.COM

Kanal D Ana Haber Bülteni dün akşam Mehmet Ali Birand'ın sigara acısına sahne oldu. 2009'un en önemli yeniliklerinden biri de kapalı mekanlardaki sigara yasağı olmuştu. Ancak uygulama sorunları ve tiryakilerin şikayetleri üzerinde CHP yasağın 5 yıllığına ertelenmesini ve yasanın yeniden düzenlenmesini öngören bir teklifi meclise getirme hazırlığında.

Birand, CHP'nin yasa teklifi haberini verirken daha baştan tepkisini ve acısını gösterdi. Haberi sunarken adeta acı çekti. Olası yasa değişikliği keyfini kaçırmıştı Birand'ın.

Mehmet Ali Birand: CHP tam bir seçim yatırımı olarak kapalı mekanlarındaki sigara yasağının ertelenmesi için yasa teklifi yapacak maalesef.

[photos]

Birand VTR'den sonra da adeta içi yanarak siyasete sitem etti. İnsan sağlığınıın siyasi kaygılara kurban edilmesini eleştirdi. Sonraki haber ise çok manidardı. Sigara yasağı nedeniyle Manisa'da çıkan kitlesel ve kanlı bir mahalle kavgası!

Anlaşılan Birand fena halde sigara yasağının devamından yana. Böylece Birand bu kez her zamankinin tersine yasaklardan yana tavır almış oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar