MEDYA KÖŞESİ

Beyazıt Öztürk CNN Türk'te kırdı geçirdi

Saba Tümer yeni yayın döneminin ilk programında şovmen Beyazıt Öztürk'ü konuk etti.

Beyazıt Öztürk CNN Türk'te kırdı geçirdi

DenemeSaba Tümer yeni yayın döneminin ilk programında şovmen Beyazıt Öztürk'ü konuk etti. Sürprizlerle dolu programa Beyaz'ın ilginç ve eğlenceli açıklamaları damga vurdu...

CNN TÜRK’te yayınlanan “Saba Tümer’le Bu Gece” dün akşam yeni yayın dönemine başladı. Saba Tümer ilk program konuğu olan Beyazıt Öztürk’e sürprizlerle dolu bir program yaşattı. İşte progamda öne çıkan bölümler:

En son hızımı alamadım hipodroma gittim…

Beyaz, at binmeye nasıl başladığını şöyle anlattı: “Ormanda at biniyorum, bayağı da hızlı gidiyoruz. En son hızımı alamadım hipodroma gittim. Hacivat Karagöz’de Ezel Akay, Şebnem Dönmez’le bana “At binmeniz lazım” dedi. Öğrendik öğrenmedik sete gittik. Afyon’dan 20 at geldi, yanlarında da ciritçi ağabeyler duruyordu. “Biliyor musunuz?” dediler, “Biliyoruz” dedik ben zannettim ki böyle dıgıdık gideceğiz, öndeki abi 20 ata yeeaaahh dedi. Bir koşturmaya başladık ormanın içinde benim gözlerimden Heidi gibi yaş geldi 5’er parça… Sonra da bir daha atın tepesinden inmedim.”

Bisiklet aldırana kadar canım çıktı…

“Benim ilk polo bisikletim vardı, polonun vitesi vardı burada tam göbekte, arkada da yaslanacağın Harley Davidson gibi yeri vardı. Ama benim polo ikinci el olduğu için onu söktürmüşler, normal koltuk vardı. Vites de çalışmıyordu ama ilk olma heyecanıyla tümsekten geçerken vites küçültüyordum. O bir keyifti benim için… Mahallede bisikletim olmadığı dönemlerde İlhan vardı arkadaşım, onun bisikletinin arkasından koştururdum, annemler beni görsün diye. İlhan “Oğlum gelip binsene” derdi, 'Yok binmem' derdim. Tam bizim evin önünden geçerken annemlere bakardım, İlhan’ın bisikleti var benim yok diye.”

Her program öncesinde acayip bir heyecan yaşıyorum…

Yıllardır şovmenlik yapan Beyaz, “Benimle program günü kimse konuşamaz. Konuşsam bile kafam başka yerde. Konuşmak istemiyorum kimseyle… Benim içimde ince bir sızı oluyor, zaten bir gün sonra program saati gelmesin gelmesin, akşam ne yapacağım ne yapacağım diye deliriyorum. Çalışıyorum. Program saati yaklaştığında iyice içime kapanıyorum. Program başlamadan önce yan stüdyoya geçiyorum. Kapkaranlık bir yerde koltuk koyduruyorum. Uyuyorum çocuk gibiyim, uyuyayım uyanınca evde olayım, geçsin yani. Hata yapınca eve gidip uyumak istersin yaa onun gibi… Hemen uyuyayım kalkınca program olmasın diye düşünüyorum. Perdenin arkasından bakıyorum, jenerik girmiş, niye ben şimdi seyirci değilim, niye bir kişi yapacak o da benim diye düşünüyorum. Çıkıyorum programa ve sonra iyi ki ben yapıyorum diyorum” dedi.

Programda, Hande Ataizi ve Okan Bayülgen’in konuk olduğu ilk programının görüntülerini de izleyen Beyaz, “Sesim de değişmiş, her şey değişmiş. Ben bayağı insana dönmüşüm, toy-moy garip bir adammışım” yorumunu yaptı.

Saba Tümer, Beyaz’ın en yakın arkadaşları Aykut Ak ile İbrahim Türker stüdyoya getirerek Beyaz’a sürpriz yaptı, ayrıca Londra’daki en yakın arkadaşı Mahmut Şençınar da telefonla programa katıldı.

Saba Tümer daha önce konuk olduğu "Nası Yani?" programında Beyaz’ın ona sorduğu soruyu Beyaz’a sordu. “Kendin için çağırdığın bir konuk oldu mu?” sorusuna “Bülent Ortaçgil, Ümit Besen’den tutun da birçok isim var” cevabını verdi.

Artık evde vakit geçirmek daha keyifli geliyor…

Saba Tümer’in “41 oldun maşallah… 40’ından sonra kendinle ilgili planların arasında, isteklerinde, arzuların, düşüncelerin arasında bir farklılık oldu mu?” sorusuna, Beyaz “Abim benden 10 yaş büyük. O bana söyler neler olacağını, onun için ben de çok fazla sürpriz yoktur. 30'lu yaşlarda daha fazla detaycıydım. Biraz daha alttan almaya başladım. Günlük hayatımda daha fazla insanla görüşürdüm. Çevremi daralttım, kabuğumu daralttım. Gece dışarı çıkmayı seven bir adamdım. 1-2 senedir, özellikle bu sene dışarı çıkmaları da bıraktım. Ev daha keyifli geliyor bana. Biraz hayvanlara sardım. Evde papağanım, iguanam, balıklarım, köpeğim var, onlarla anlaşmaya çalışıyorum. Televizyon seyrediyorum…” cevabını verdi.

Beyazdan albüm müjdesi!

Beyaz ayrıca programda, orkestrasıyla bir albüm yapmayı düşündüğünü ve 14 Şubat’a yetişmesini planladığı paylaştı ve yazın bir sinema filmi yapacağının müjdesini verdi.

Beyaz’ın hayranı olduğu Ümit Besen stüdyoya geldi onun için bir parça çaldı.

Beyazıt Öztürk’ün taktığı aile yüzüğünün hikayesi…

Beyaz’ın isteği üzerine ünlü tasarımcı Sevan Bıçakçı tarafından yapılan aile yüzüğünün kenarlarında Arapça anne ve babasının isimleri, abisinin ve abisinin eşinin, yeğeninin ve kendisinin baş harfleri bulunuyor. Ortasında ise Beyaz için hayattaki en önemli şey olan ‘‘vicdan ve merhamet’’ ay şeklinde yazılı. Beyaz bunun sebebini, vicdan ve merhametin ay gibi yıldızı (ailesini) sarmasını temsil ettiğini anlattı.

ÇOK OKUNANLAR