MEDYA KÖŞESİ

BDP'li vekil dayanamadı canlı yayına bağlandı!

AKP MKYK üyesi Mazhar Bağlı'nın BDP için yaptığı eleştiriler cevap hakkı doğurunca NTV ekranlarında ortalık karıştı.

BDP'li vekil dayanamadı canlı yayına bağlandı!
GAZETECİLER.COM
NTV ekranlarında yaşanan Kürt sorunu tartışması yine ilginç polemiklere sahne oldu. AKP MKYK üyesi Mazhar Bağlı'nın BDP için yaptığı eleştiriler cevap hakkı doğurunca ortalık karıştı.

Bağlı'ya karşı cevap hakkını kullanmak için programa telefonla katılan BDP Tunceli milletvekili Şerafettin Halis eleştirilere sert tepki gösterirken bu sefer de AKP'ye cevap hakkı doğdu. Mazhar Bağlı yayına telefonla katılıp ayrılmış olduğu için spiker BDP milletvekilini uyardı. Programın moderatörü Halis'in tepkisi üstüne aradan çekilince NTV ekranları bu kez sert bir AKP eleştirisine sahne oldu. Halis özellikle ölü ele geçirilen PKK'lıların cesetlerine işkence yapıldığı iddiaları üzerinden hükümete yüklendi.



Şerafettin Halis: Evet ben cevap hakkımı kullanmak için bağlanmak istedim. Bu sayın AKP sözcüsü kendi Başbakanının ne söylediğinden, Kürtlere ve BDP'ye nasıl baktığından haberdar değil.

Kusura bakmayın araya gireceğim. Ama o sayın sözcü de burada yok şu anda. Biz de aynı şeyi yapmayalım isterseniz değil mi?

Şerafettin Halis: Yapmayalım ben sadece cevap hakkımı kullanmak istiyorum.

Tabii ben sadece hatırlatayım dedim.
Yorumlar