MEDYA KÖŞESİ

Başını aç dedik! Donunu fırlattı attı

Necati Doğru, Ayşe Arman'ı diline doladı ve çok ilginç ifadeler kullandı. Neyzen Tevfik'in bir sözüyle de göndermede bulundu.

Başını aç dedik! Donunu fırlattı attı

"Ayşe Arman'ı Görünce Geri Kaldığımı Anladım.." Bu sözler vatan yazarı Necati Doğru'ya ait... Onun da gündeminde Ayşe Arman'ın çıplak pozları vardı. Ama Necati Doğru farklı bir görüşle kaleme aldı o pozları.

Arman'ın fotoğraflarına baktıktan sonra, "Kuğu gibi boyun. Masum taze dudaklar, sütun bacaklar ve erkekliğin en dip köşelerini bile sarsıp titretecek erotizm yüklü dişi kıvrımları görünce; “Necati kabul et, sen çok geri kaldın” diye bağırıp yerimden fırladım ve Türkiye'nin yenilenme hareketlerini anlatan bir kitap aldım elime" diyor...

Bu kitapta, gazeteci, “konusunu kendisi yapan habercilik ve yazarlık çıkmazına” kesinlikle girmez yazıyordu. İşte tam burada takılıp kalmıştı Necati Doğru...

"Ayşe Arman'ın güzel vücuduna güvenip açılmasının haber olabileceğini ve bu haberin bir günde okur tarafından 40 bin tıklama alabileceğini hiç aklıma getirmemiştim." diyor ve ekliyor:

(...) Takılmışım eskiye; ünlülerin soyunmaları haber olabilir, söz gelimi İtalya'nın zengin ve azgın Başbakanı, bahçede anadan üryan bir halde 18 yaşında kızları kovalarken fotoğrafı ya da bizim başbakanın hamamda kese olurken çekilmiş kareleri, dünyanın her yerinde gazetelere haber diye basılabilir fakat Adanalı Ayşe Arman'ın erotik resimleri, kışladaki Mehmetçik'e azap vermenin dışında kimi ilgilendirir diye düşünürüm.

Büyük şair Neyzen Tevfik'in mısralarına çok bağlandım.

Neyzen Tevfik diyor ki;

“Çıkar at çarşafı teklifine karşı nitekim / Donu fırlattı götünden açacak yerde başını...”

Neyzen sevgisi!

Beni geri bıraktı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar