MEDYA KÖŞESİ

Başbakan'ın sözleri Kasımpaşa raconuna ters!

Başbakan Erdoğan'ın oyuncuları hedef alan sözlerini eleştiren ünlü oyuncu Cem Davran, "Başbakan'ın sözleri Kasımpaşa raconuna ters" dedi...

Başbakan'ın sözleri Kasımpaşa raconuna ters!
GAZETECİLER.COM
Ünlü oyuncu Cem Davran, CNN Türk ekranlarında Aykırı Sorular'a konuk oldu. Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Davran, Şehir Tiyatroları tartışması ve Başbakan Erdoğan'ın oyuncuları hedef alan sözlerini eleştirdi. "Başbakan'ın sözleri Kasımpaşa raconuna ters" diyen Davran tiyatroculara büyük bir haksızlık yapıldığını vurguladı.

BEN AYDIN YA DA YARI AYDIN BİLE DEĞİLİM SIRADAN BİR AKTÖRÜM

"Kendime aydın diyemiyorum, yarı aydın da diyemiyorum. Çünkü öyle aydınlar gördüm ki hayatımda kendimi öyle tanımlayamam. Benim için en önemli aydınlardan biri Füsun Akatlı'ydı. Bir cümle daha duyamadığım için kendisinden o kadar üzgünüm ki... Sıradan bir aktörüm ben, kendime aydın diyemem..."

BAŞBAKAN'IN TİYATROCULARA SÖYLEDİKLERİ KASIMPAŞA RACONUNA TERS!

Benim için bir hizmeti kimin yaptığı önemli değil. Soruyorum mesela kim yaptı diye, AKP'li diyorlar, helal olsun diyorum. Çünkü kimin yaptığı önemli değil benim için... Ama sayın Başbakan'ın bazı sözleri beni çok üzdü. Tiyatroları özelleştiriyorum dedi bir anda kızınca. Partisinin gençlik kolları toplantısında dedi ki "bunlar hep bizim karşımızdadır, bedavadan para alıp dizilerde oynuyorlar...". Ben de ailem de Kasımpaşıyız, o mahallenin raconunda böyle bir şey yok. Benim iki çocuğum var ve iki bin küsur maaşım var. Bunlar ayıp şeyler böyle şeyler söylenmez. Oradaki insanlar vatanseverdir, ülkesini sever. Ben gelenekçiyim, bu sözler geleneğe aykırı. Şehir Tiyatroları bu ülkenin en önemli geleneklerindendir. Muhsin Ertuğrul'un koltuğunda şu anda bir bürokrat oturuyor."



ÇOK OKUNANLAR