MEDYA KÖŞESİ

'Başbakan yandaş gazetecilere dalkavuk dedi!'

TVNET’te Veyis Ateş’in konuğu olan Emre Aköz, Başbakan Erdoğan’ın “dalkavuk gazeteciler” açıklamasına çarpıcı bir yorum getirdi...

'Başbakan yandaş gazetecilere dalkavuk dedi!'
GAZETECİLER.COM
TV Net ekranlarına Habere Bakış’a konuk olan Sabah yazarı Emre Aköz, Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.

BAŞBAKAN YANDAŞ GAZETECİLERE "DALKAVUK" DEDİ

Aköz gündemi değerlendirdiği programda sosyal medya üzerine ilginç yorumlar da yaptı. Başbakan Erdoğan’ın “dalkavuk gazeteciler, satılmış kalemler” açıklamasını yorumlayan Aköz Bu laftan kendini yandaş kabul eden ve Erdoğan ne söylerse doğruymuş gibi kabul eden yazar ve gazetecilerin alınması gerektiğini söyledi. “Kemalizme, şuna buna kızarak bugünlere geldik ama bugünlerde” Kız ama söyle dönemine geldik” diyerek Erdoğan’ın medyaya ilişkin çıkışlarına da göndermede bulundu.

TWITTER'DA NEDEN YOK: "SİNİRLİ BİR ADAMIM NE OLUR NE OLMAZ"

Veyis Ateş’in “Twetter’da neden yoksunuz?” sorusuna yanıt veren Aköz neden twetter kullanmadığını anlattı. Aköz “Ben sinirli adamım; ne olur ne olmaz?” diyerek Twitter'da yer almadığını söyledi. Aköz “Kızgın bir adamım olmadık şeyler yazabilirim. Hatta iyi bir fikri yanlış bile anlayabilirim.” Dedi. Ateş’in “Sinirli biri misiniz?” sorusuna Aköz “Kızmadan yazamazsınız.” diyerek yanıtladı.

Türkiye ye ait savaş uçağının düşürülmesi, sonrası twetter da savaş çığırtkanlığı yapanları eleştiren Aköz, “Hiçbir şeyden haberleri olmadan yazıyorlar. Ben Kıbrıs harekatını okumuşum, Vietnam savaşını okumuşum. Bunlarla ne yazışayım” dedi.



ÇOK OKUNANLAR