MEDYA KÖŞESİ

Başbakan medya komiserlerine dikkat etsin!

Başbakan Erdoğan'ın çok dikkat etmesi gereken yeni bir gazeteci türü türedi.

Başbakan medya komiserlerine dikkat etsin!

GAZETECİLER.COM - "Başbakan Erdoğan'ın çok dikkat etmesi gereken yeni bir gazeteci türü türedi."  Başbakan Erdoğan'a bu uyarı Radikal gazetesinde, Cüneyt Özdemir'in köşesindenden geldi.

Özdemir Medya Komiserleri olarak nitelediği bu gazetecileri bakın nasıl anlattı:

"Bunlar kafasına yatmayan, kişisel kin duydukları hatta polemiğe girdikleri diğer gazetecileri Başbakan'ın adını kullanarak tehdit ediyorlar. Kraldan çok kralcılığın vardığı son nokta da diyebiliriz.

Aralarında telefon açıp iş adamlarını "O gazeteciye konuşma Başbakan rahatsız olur" diye sallayan da var. "Başbakan rahatsız olur bu gazetecileri tutun hapse atın" diyen de... İşi daha ileri götürüp tehditle "Sözümü dinlemezsen köşemde seni Ergenekoncu ilan ederim" diyeni de gördük, okuduk...

Bu isimler ancak faşist yönetimlerde görebileceğimiz medya komiserliğine soyunuyorlar. Üstelik sayıları ve cüretleri her geçen gün artıyor. Şayet Başbakan bunlardan birini ya da birkaçını 'medya komiseri' olarak atadıysa söylesin, bizim de haberimiz olsun.

Yok bunlar Başbakan'ın adını (kafalarına yatmayan gazetecilere karşı) kendi kişisel polemikleri ve kinleri için kullanıyorsa Sayın Erdoğan bunlara da artık bir 'dur' desin.

Bu adamların umurunda değil ancak Başbakan'ın adını kullanarak birilerini tehdit etmek (ve buna sessiz kalmak) en çok Başbakan'ı zor durumda bırakır."