MEDYA KÖŞESİ

Başbakan gazeteleri bakkal sanıyor!

Sedat Ergin, Başbakan'a hayli ilginç bir eleştiride bulundu. NTV'de Canlı Gaste'ye konuk olan Ergin, Başbakan'ın 'dükkan' benzetmesinden çok şikayetçi.

Başbakan gazeteleri bakkal sanıyor!
GAZETECİLER.COM
Can Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Canlı Gaste medyanın Başbakan'la yaşadığı polemiği gündemine aldı. Programa konuk olarak katılan Hürriyet yazarı Sedat Ergin ise Başbakan'a hayli ilginç eleştiride bulundu.

BAŞBAKAN MEDYAYA NEDEN 'DÜKKAN' DİYOR? BİZ BAKKAL DÜKKANI MIYIZ?

Sedat Ergin Başbakan'ın patronlara seslenirken kullandığı 'dükkan' tabirine bozulmuş. Ergin medya bakkal dükkanı değildir diyerek Başbakan'a tepkisini ortaya koydu.

Sedat Ergin: Belli ki gazetecilere ve köşe yazarlarına bir hıncı var. Biraz da dürüst davranıyor anlaşılan. Ama söyledikleri tarihte iyi bir yere yazılmayacak kesinlikle. Ben 30 yıllık gazeteciyim. Böyle üstümüze gelen bir başbakan görmedim. Sonra da yaptığı açıklamalarla biraz yumuşattı. Ama Cuma günkü konuşmasında açık açık 'yazarları kapıya koyun' dedi. Bir de şu var. İkide bir 'dükkan' diyor medya kurumları için. Belli ki gazeteleri bakkal olarak görüyor. Ben kendisinde 'Sayın Başbakan' diye söz ediyorum O'ndan da aynı saygıyı bekliyorum.


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum