MEDYA KÖŞESİ

Baş üstüne Fatih Bey… Emriniz olur!..

Reklam alabilmek için işadamlarını tehdit ettiği, şantaj bile yaptığı ileri sürülen Fatih Altaylı bu kez de ters cepheden mi girdi acaba?..

Baş üstüne Fatih Bey… Emriniz olur!..

 GAZETECİLER.COM

Münevver Karabulut için yüreği yanmayan anne, baba var mı?..
Olabilir mi?..
Peki, güzel Münevver’i hunharca öldürdüğü yetmiyormuş gibi bir de testere ile doğrayıp çöp konteynırına attığı iddia edilen (Amcası Hayam Garipoğlu’nun bile “şüpheli” değil de “suçlu” olarak tanımladığı) Cem Garipoğlu’nu lanetlemeyen var mı?..
Bir an önce yakalanmasını adalete teslim edilmesini istemeyen (amcası Hayam Garipoğlu dahil) var mı?..
Yok…
Olabilir mi?..
Sadece Türk emniyeti değil, anlaşmalı tüm ülkelerin polisleri de Cem Garipoğlu’nu arıyorlar…
Peki…
Bütün bunlara rağmen, polisin bile “Yeğenini getir” diye emretmediği (elinde somut kanıt olsa polis bir saniye bile durmaz tutuklar) Hayyam Garipoğlu’na “Yeğenini getir adalete teslim et” demesi gazetecilik ilke ve ahlâkı ile ne kadar bağdaşır?..
Kaldı ki Devletle iyi geçinmek zorunda olduğunu cümle alemin bildiği Hayyam Garipoğlu elinde öyle bir fırsat varken bunu kaçırı mı?..
Bilse yeğenini hemen getirip teslim etmez ve kahraman olmaz mı?..
Reklam alabilmek için işadamlarını tehdit ettiği, şantaj bile yaptığı ileri sürülen Fatih Altaylı bu kez de ters cepheden mi girdi acaba?..
Katil olduğuna en yakınlarının da inandığı Cem Garipoğlu’nun ailesinin rakibi olan firmalardan reklâm mı alacak acaba?..
Hele de o menfur cinayetten sonra gazetelere “Rakıya kan karıştı” diyerek tam sayfa reklâm veren ve Garipoğlu ailesine ait bir rakı markasını cinayetten sorumlu gibi gösteren bir rakı tekelinin reklâmları önümüzdeki günlerde Habertürk’te yayınlanırsa kamuoyu yanlış düşünmez mi?..
Düşünürse de haklı sayılmaz mı?..
Hele, katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun amcasının “bütün faili meçhuller bırakıldığı, kırk kişiyi gözlerini kırpmadan öldürenler, Adana’da ailesinden sekiz kişiyi öldüren katil bile unutulduğu halde bu cinayeti gündemde tutmaya çalışanlar kim?” diye soruyorsa…
Ve Hıncal Uluç ustanın yazdığı gibi katil zanlısı çocuk (evet çocuk) halen bulunamıyorsa…
Ailesi de çocuğun hayatından endişeli ise…
Birileri çıkıp “Rakıya kan karıştı” diye tam sayfa reklâm veriyorsa…
Sevgili Fatih Altaylı, patronunun kesesinden aslında Turgay Ciner’e de kötülük yapmış olmuyor mu?..
Not: Altaylı’nın makaleleri internet ortamında bir gün sonra yayımlandığı için link veremiyoruz, özür dileriz…
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum