MEDYA KÖŞESİ

Balçiçek'ten TV kanallarına Kılıçdaroğlu isyanı!

Balçiçek Pamir medyadaki Kılıçdaroğlu rüzgarına ilginç bir isyan geldi. TV kanallarının 'ilk kez' duyurusuyla verdiği Kılıçdaroğlu röportajlarının hepsi de ilk kez mi?

Balçiçek'ten TV kanallarına Kılıçdaroğlu isyanı!
GAZETECİLER.COM
Balçiçek Pamir medyadaki Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarına ilginç bir isyan geldi. Pamir, bütün kanalların 'ilk kez' duyurusuyla verdiği Kılıçdaroğlu röportajlarından dolayı meslektaşlarını topa tuttu!

Özellikle ana haber bültenlerinde yaşanan rating savaşında haftanın modası Kılıçdaroğlu röportajları oldu. Ancak ilginç olan bütün kanalların röportajları 'Televizyonda ilk kez' duyurusuyla vermesiydi. Mehmet Ali Birand, Uğur Dündar, Ali Kırca'nın yanısıra haber haber kanalları da 'ilk kez' duyurusu eşliğinde Kılıçdaroğlu röportajlarını ekrana getirdi. Haliyle ekranda ilginç bir 'ilk kez' terörü yaşanmış oldu.

Balçiçek Pamir de konuyu Habertürk ekranlarında  'Söz Sende'de gündeme getirerek tepkisini dile getirdi. Programın konuğu olan Vatan yazarı Ruşen Çakır da ekrandaki Kılıçdaroğlu karmaşasından nasibini aldığını söyleyip kendi çözümünü ifade etti. Çakır, 'Ben Birand'ı izledim sadece, gerisine de bakmadım açıkçası' diyerek konuyu Birand'ın röportajına getirdi. Pamir de Çakır da Kanal D anchorman'ini övgü dolu sözlerle onore ettiler.

İşte Balçiçek Pamir'in ekrandaki 'ilk kez' terörüne isyanı:







Yorumlar