MEDYA KÖŞESİ

Balçiçek Pamir eşeklik etmiş!

Bunu kimse söylemiyor, Balçiçek Pamir en hassas olduğu konuda hata yapınca kendi kendine bu sözü szöylüyor.

Balçiçek Pamir eşeklik etmiş!

GAZETECİLER.COM- Habertürk yazarı ve SÖZ SENDE programının başarılı yapımcısı Balçiçek Pamir, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği bir yazı yazarak, köşesinde "eşekklik etti"ğini yazdı...

Peki neydi Balçiçek Pamir'e bunu yazdıran?

Zahit Akman'la ilgili herkes gibi Pamir de bir yazı yazdı... O yazıda Zahit Akman'ın Söz Sende'de programında gözyaşı döktüğünü hatırlatınca, birgün sonra Akman telefona sarıldı:

"Haksızlık yaptınız, ben gözyaşlarımda samimiydim!"

Balçiçek Pamir bu sözler üzerine durdu, düşündü ve gerçekten haksızlık yaptığına kanaat getirdikten sonra, şu sözlerle özür diledi:

"(...) Şöyle durup düşündüm, haklı belki de. Annesiyle ilgili o cümleyi tekrar okuyunca ben de sevmedim. Hatta "eşeklik etmişim" diye düşündüm. Akman'ın yaşadıklarıyla annesinin ne ilgisi var? Ben ki özel hayata bu kadar sahip çıkan, aile denilince tırnaklarımı ortaya çıkaran ben, nasıl olur da böyle bir hataya düşerim? Hakikaten üzüldüm, yazının annesiyle ilgili bölümünden dolayı Zahit Akman'dan özür dilerim."

Balçiçek Pamir'in bu yaptığı yukarıda da ifade ettiğimiz gibi birçok gazetecinin ceraseret edemeyeceği bir şey. Samimi bir itiraf ve özür dileme erdemini gösterirken, halk diliyle "eşeklik etmişim!" demesi de cevap hakkına ne kadar saygılı olduğunu ortaya koyuyor.

Biz Gazeteciler.com olarak Balçiçek Pamir'i alkışlıyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar