MEDYA KÖŞESİ

Bakanın gafları Twitter'ı yıktı geçti...

Gafları bitmek bilmeyen İçişleri bakanı İdris Naim Şahin'e Twitter'dan tepki yağdı. Bakan'ı hem tiye aldılar hem de yerin dibine soktular...

Bakanın gafları Twitter'ı yıktı geçti...
GAZETECİLER.COM
Twitter'da günün 'yıldızları' arasında en dikkat çeken isim İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin oldu. Şahin, gündeme damga vuran gaflarına tam gaz devam ederken bugünkü açıklamasında "Psikolojik terör, bilimsel terör var, terörü besleyen arka bahçe var" dedi ve jet hızıyla TT oldu. Gazeteciler ve Twitter kullanıcıları Şahin'i gün boyu tiye alırken adeta yerin dibine soktular.

GENÇ SİVİLLERDEN BAKAN İÇİN GAF YARIŞMASI!

Genç Siviller, yaptığı duyuruda Şahin'in gaflarıyla ilgili bir yarışma düzenlediklerini ilan etti:

"ÖDÜLLÜ GAF TOPLAMA YARIŞMASI: İdris Naim Şahin'in gaflarını topluyoruz! En şahane gafı bulana sürpriz bir büyük... "

Gazeteci Oray Eğin ise "İdris Naim Şahin koca bir şaka, ama ona daha ne kadar gülebiliriz?" diyerek tepkilere yurtdışından katıldı.

TARAF YAZARINDAN "BEST OF İDRİS NAİM ŞAHİN" SEÇKİSİ!

Taraf yazarı Yıldıray Oğur da Şahin'in unutulmaz gaflarından yaptığı bir seçkiyi takipçileriyle paylaştı:

Best of Idrıs naım sahın: .

INS gaflarında bır numara: (sehıt aılelerı dernegı zıyaretınde) Bu isin sakasi olmaz. Bu isin ciddisi de olmaz. Bu isin hicbirseyi olmaz"

INM gaflarında bır numara: (sehıt aılelerı dernegı zıyaretınde) Bu isin sakasi olmaz. Bu isin ciddisi de olmaz. Bu isin hicbirseyi olmaz

BAKAN, ROL MODELİ OLARAK TELETABİLERİ Mİ ÖRNEK ALIYOR?

İşte gün boyu Twitter'da İçişleri Bakanı İdris Naim ŞAhin'i hedef alan tweetlerden örnekler...

idris naim şahin'e "guernica" tablosunun özgür gündem'in karikatüristlerince yapıldığını söyleyip 1.dakikada inandırabiliriz

Adnan Oktar evrim teorisinde haklı, İdris Naim Şahin en canlı örneği: Kürt sorunu yoktur > arka bahçe tarifi > resim > tual > fırça > kıl

Homofobi tedavi edilebilir sanıyordum ta ki İdris Naim Şahin'i bilene kadar. Bilim, modern Tıp falan bu kafayı tedavi edemez.

İdris Naim Şahin,"Psikolojik terör var, bilimsel terör var" Öyle değil. Böyle uydurma terimler bulan faşist devlet var, ceberrut devlet var.

Deminki de pek iyi olmadı...olmuyor yahu, İdris Naim Şahin esprisi yapamıyorum;mizah duvarını geçti adam. Ben bunun neresiyle dalga geçeyim?

Her şeye "faşizm" dersek kavram ayağa düşer diyoruz ama aha buna gönül rahatlığıyla denir... İdris Naim Şahin ist krieg

Dünyanın en ağır küfrü olarak "Çok özür dilerim İdris Naim Şahin'e kadar.."

AKP'nin ustalık dönemine de İdris Naim Şahin damgasını vurdu.

idris naim şahin bu ülkenin vasatıdır. adama uzaydan gelmis muamelesi yapmayın.

İdris Naim Şahin... iyi i iki tane yok...! Yıldırım Akbulut da güldürmeyen komiklikler yapardı ama en azından sempatikti!

İdris Naim Şahin 'Masum bir dernek veya masum bir kooperatifle karşı karşıya değiliz' buyurmuş.. Masum derneğe bak: Deniz Feneri....

Deprem bölgesi Van'da 3 öğün çıkan yemekleri övmek için aklı sıra "biz de mi buraya bir çadır kursak acaba" diyen bakan ; İdris Naim Şahin

idris naim şahin kendisine rol model olarak teletabileri almış olabilir mi.

bu arada idris naim şahin'in bayağı bayağı komik bir insan olması, dediklerini yapmaya muktedir olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

İdris Naim Şahin Bu Bakanın Bir Bakıcıya İhtiyacı Var.

çocuklara idris naim şahin'i göstermeyin.psikolojik sorunlar başgösterir.

İdris Naim Şahin "devlet hayatın kendisidir" demiş bi de. Serdar Ortaç'ı böyle zor durumlara sokmaya ne hakkın var sayın bakan?

İdris Naim Şahin lütfen konuşma. Allah'ın adını verdim konuşma...

İÇİŞLERİ BAKANI ŞAHİN NE SÖYLEMİŞTİ?

Terörü besleyen arka bahçedeki otların iyi teşhis edilmesi gerektiğini ifade eden Şahin, türlü türlü terör tarifi yaptığı açıklamasında şöyle konuşmuştu: 

“Bunlara karşı başka bir sistem var. Bizim sistemimiz. Onlarda kural yok. Hukukta kural, düzen, hak, iyiyi kötüden ayırt etmek, suçluyu suçsuzdan ayırt etmek var. Hatta kandırılmış, korkutulmuş, kaçırılmış ve terör örgütüne yerleştirilmiş olanlara yönelik insani bir yaklaşımla mücadele var. Bir tarafta hukuksuzluk, bir tarafta hukuk çerçevesinde yapılan bir mücadele var ancak terör örgütünün yürüttüğü çalışma sadece dağda, bayırda, şehirde, sokakta, gece arka sokaklarda haince pusu kurarak yaptığı saldırılardan ibaret değil, sadece silahlı terör değil. Bunun bir başka ayağı daha var. Psikolojik terör var, bilimsel terör var. Terörü besleyen arka bahçe var. Bir başka ifadeyle propaganda var, terör propagandası var.” 

Şahin, birilerinin saptırarak, kendine göre gerekçeler uydurarak, makulleştirerek teröre destek verdiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürmüştü: 

“Neyiyle veriyor, belki resim yaparak tuvale yansıtıyor. Şiir yazarak şiirine yansıtıyor, günlük makale, fıkra yazarak oralarda bir şeyler yazıp çiziyor. Hızını alamıyor terörle mücadelede görev almış askeri, polisi doğrudan çalışmasına, sanatına konu yaparak demoralize etmeye çalışıyor. Terörle mücadele edenle bir şekilde mücadele ediliyor, uğraşılıyor. Terörün arkadan dolanarak arka bahçede yürüttüğü faaliyetler ki arka bahçe İstanbul'dur, İzmir'dir, Bursa'dır, Viyana'dır, Almanya'dır, Londra'dır, her neyse, üniversitede kürsüdür, dernektir, sivil toplum kuruluşudur.





ÇOK OKUNANLAR