MEDYA KÖŞESİ

Bakan Soylu'ya iftira! Star yazarı Dede'den Oda TV'te tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iftira ve yalan kampanyalarıyla bir kısım medyanın hedefinde...Star yazarı Ersoy Dede, suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların Soylu'yu üzeceğini yazan Oda TV'ye tepki gösterdi.

Bakan Soylu'ya iftira! Star yazarı Dede'den Oda TV'te tepki

 Star yazarı Dede,  "Bu deli saçması iddiayı ilk kez kim ortaya attı belli değil. Ancak Oda TV bu gerçek dışı ithamı kullanmaya devam ediyor. Benim, ismini ömrüm boyunca duyduğum o yapıya, Soylu göreve gelene kadar kimse dokunmamıştı. Ne tür bir ilişkiden söz ediyor acaba Oda TV? "  ifadelerini kullandı. 

BU ÇABANIN ASIL NEDENİ NEDİR?

Oda TV bu saldırıyı sürekli yapıyor. Tarihin en başarılı İçişleri Bakanı’nı bir suç örgütüyle ilişkili gibi vermeye çalışıyor. Farkedenler olmuştur eminim. “İçişleri Bakanı’nı üzecek gözaltılar” başlığıyla, bir suç örgütüne dönük olarak operasyon yapıldığını, o örgütün bazı adamlarının gözaltına alındığını bunun da Sayın Soylu’yu üzeceğini yazıyor Oda Tv… Demeye çalışıyor ki Soylu ile bu suç örgütü arasında bir ilişki var. Bu deli saçması iddiayı ilk kez kim ortaya attı belli değil. Ancak Oda TV bu gerçek dışı ithamı kullanmaya devam ediyor. Fakat asıl anlamadığım şu. Nasıl bir İçişleri Bakanı ki Sayın Soylu, ilişkili olduğu iddia edilen suç örgütü başından sonuna dek her hücresiyle onun zamanında çökertildi. Benim, ismini ömrüm boyunca duyduğum o yapıya, Soylu göreve gelene kadar kimse dokunmamıştı. Ne tür bir ilişkiden söz ediyor acaba Oda TV?  

Yorumlar