MEDYA KÖŞESİ

'Aziz Yıldırım, Özkök'ün tuzağına düşmedi!'

Ertuğrul Özkök'ün yalanlanan yazısındaki iddiaları yorumlayan Fehmi Koru, Özkök'ün Aziz Yıldırım'a bir kurtuluş simidi gibi sarıldığını yazdı.

'Aziz Yıldırım, Özkök'ün tuzağına düşmedi!'
GAZETECİLER.COM
Star yazarı Fehmi Koru, Taha Kıvanç mahlasıyla kaleme aldığı yazıda Aziz Yıldırım tartışmasına dahi oldu. Ertuğrul Özkök'ün yalanlanan yazısındaki iddiaları yorumlayan Fehmi Koru "pop sosyolog" olarak söz ettiği Özkök'ün Aziz Yıldırım'a bir kurtuluş simidi gibi sarıldığını yazdı.

Özkök'ün Aziz Yıldırım'a atfettiği rolün arka planını sorgulayan Fehmi Koru Fenerbahçe Klübü'nden gelen açıklamayla birlikte bu planın çökmüş olduğunu söyledi. Özkök'ün yazısından sonra Ahmet Kekeç'in yazısının Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı uyandırdığını iddia eden Koru "Sağolsun Ahmet Kekeç niyeti zamanında deşifre etti de, Aziz Yıldırım ve FB camiası büyük tuzağa düşmedi" dedi.

İşte Koru'nun yazısındaki ilgili bölüm:

Aziz Yıldırım‘pop sosyolog’ için bir kurtuluş simidi gibiydi. Milyonlarca taraftarı olan FB’nin ‘gadre uğramış’ başkanı, ‘pop sosyolog’un gözüne bir tür Jean d’Darc gibi görünmüş olabilir. ‘’Başka hiçbir işe yaramasa bile, onun sözleriyle iktidardaki partinin tabanının zihnine kuşkular sokmak neden mümkün olmasın?’’ diye düşünmüştür.

Sağolsun Ahmet Kekeç niyeti zamanında deşifre etti de, Aziz Yıldırım ve FB camiası büyük tuzağa düşmedi.

Medyada son zamanlarda kimin daha komik olduğu tartışması var. Bir yazar için biri ‘’Komik şeyler yazıyor, en komik o’’ diyor, bir başkası ‘’Falancanın yazdıkları daha komik’’ diye itiraz ediyor. Adı geçenlere bakıyorum, evet komik olmasına komikler, ama ‘en komik’ olduklarına itirazım var: ‘En komik yazar’ sıfatı esas ‘pop sosyolog’a yakışıyor...

İnanmayanFB’den gelen yalanlamadan sonra yazdığı yazının şu bölümünü okuyabilir: ‘’Aziz Yıldırım’ın yalanladığı yazım, böyle bir şeye hizmet ederse, yalanlanmaktan dolayı çok mutlu olacağım. / Böyle bir mesleki mazoşizme bünyem de, ruhum da çoktan hazır.’’

Yazının tamamı için
ÇOK OKUNANLAR