MEDYA KÖŞESİ

Aysever'den yeni patrona SKY Türk'ten kıyak

Bakalım Erdoğan, Aysever'in ödediği ilk diyet borcu konusunda nasıl bir tavır takınacak?..

Aysever'den yeni patrona SKY Türk'ten kıyak
GAZETECİLER.COM- Sky TV'de yayımlanan "Aykırı Sorular" isimli siyasi programın hazırlayıcısı ve sunucusu Enver Aysever'in CHP Parti Meclisine seçilmesini eleştirmiş ve "Kaybetti" demiştik.

Dün gece haklılığımız kanıtlandı. Çünkü ekran başına geçip "Aykırı Soruları" izlemek isteyenler, karşılarında Show TV ankormanı Ali Kırca'nın, CHP'nin çiçeği burnunda genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı söyleşiyi izlediler Sky Tv'de.

Programından vazgeçerek yeni patronunun reklâmının yapılmasına imkân veren  Enver Aysever "İlk Diyet Borcunu" da ödemiş oldu.

Ancak bu arada bir nokta izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Kılıçdaroğlu'nun; Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oluncaya kadar fakir bir aile reisiyken birden aşırı zenginleştiği, havuzlu villalarda oturmaya başladığı, eşini özel uçakla Arabistan Emiri'nin düğününe gönderdiği ve çocuklarını bir işadamının verdiği burslarla yurt dışında pahalı üniversitelerde okuttuğunu söylediği bölüm hiç kesintisiz verildi.

Birileri, Aysever'in yeni patronuna (Lideri) bu kıyağını mutlaka Erdoğan'a anlatacaktır.

Karamehmet ise yakasını TMSF'den henüz kurtarabilmiş değil.
Bakalım Erdoğan, Aysever'in ödediği ilk diyet borcu konusunda nasıl bir tavır takınacak?..

Bakalım Aysever Sky Tv'deki görevinden istifa edecek mi?

Ya da Mehmet Emin Karamehmet, bir kurultayda CHP Parti Meclisine seçilen Tufan Türenç'e, "Ya siyaset ya Hürriyet" restini çeken Aydın Doğan kadar ilkeli olabilecek mi?.
Yorumlar