MEDYA KÖŞESİ

Ayşe Özyılmazel'i çıldırtan haber!

Sabah'ın neşeli kızı Ayşe Özyılmazel, hakkında çıkan habere köpürmüş. Başlamış bugün dert yanmaya... Bakın neler neler söylemiş?

Ayşe Özyılmazel'i çıldırtan haber!

GAZETECİLER.COM
Sabah'ın neşeli kızı Ayşe Özyılmazel, hakkında çıkan habere köpürmüş.
Dün sabah gazetesini eline alan Özyılmazel'in karşısına "Sulhi Aksüt'le Ayşe'nin sürpriz buluşması" haberi çıkınca şimşekler çakmış beyninde.
Medya bu Ayşe kızımız...
Herkes her gördüğünü, ters düz, yazar çizer.
Maksat 'bomba' haber olsun.

Sen haber peşinde koşarsın, onlar 'yeni bir aşk doğuyor' der.
Aldırış bile etmeyeceksin.
Gerçi de öyle güzel yanıt vermişsin ki herkese...
Bu yanıt hem medyaya, hem Sibel Can'a kapak olur herhalde...

Biz şimdi sözü sana bırakalım da anlat bakalım derdini bizim portalımızdan herkese...

"Neymiş; "Şaşırtan buluşmaymış!" Neymiş; "Yoksa yeni bir aşk mıymış?" Hadi oradan! Az kaldı nur topu gibi yeni bir skandalınız olacaktı ama yanlış alarm! Üzgünüm, süzgünüm sizler için.Arkadaşlar: Siz kabul etseniz de etmeseniz de, siz mutlu olsanız da karaları bağlasanız da, sizin işinize gelse de gelmese de ben gazeteciyim!

Gelelim Sulhi Aksüt abimizin meselesine. Malum ortalık Sibel Can-Sulhi Aksüt boşanmasıyla yıkılıyor! Hele Sibel Can'ın "Miami'den dönünce evde bir şeyle karşılaştım ama söyleyemem" oltası her sofranın makarası. Bu kadın eve gelince ne buldu yahu? İşte bu sorunun cevabını kimse bulamadı. Ben de Sulhi Aksüt'ü yakalamışım. Sulhi Bey, Ramazan dolayısıyla niyetli, iftardan sonra beni her zaman gittikleri Kalamış'taki Posh kafeye çağırdı. Kalktım gittim! Gazetecilerin ağzından iki laf kapmak için takla attıkları Aksüt'le buluşacağım ya, hatta koşa koşa gittim. (Alın malzeme, Ayşe, Sulhi'ye koşa koşa gitti!) Merak gırla, bakalım evde neyle karşılaşmış Sibel Abla? Aksüt, aralarında Yaşar Nuri Öztürk'ün de olduğu bir erkek grubuyla kahvesini içiyordu. Ben gelince, hemen yan masaya geçtik. Sulhi Bey gergindi. Haklı! Kimseye güvenmiyordu. Sözlerinin çarpıtılacağından korkuyordu. İşin büyümesini istemiyordu ve bakın siz bombaya! Sulhi Aksüt bana güveniyordu. Yarım saatlik buluşmamızda bana her şeyi anlattı!"

Ama Sulhi Aksüt'e söz vermiş Ayşe kızımız.
Bu buluşma bir ön görüşmeymiş.
O nedenle de konuşulanlar kayıt dışı kalmış.
Sulhi Bey, bunların medyaya yansımasını, şimdilik istememiş.
Yani eli tetikte bekleyen magazinciler...
Size de haber olsun şimdiden...
Bu buluşma tekrar gerçekleşecek.
Artık Ayşe Özyılmazel'in kapısında yatarsınız.
"Ayşe buluşsa da bize de malzeme çıksa" diye.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar