MEDYA KÖŞESİ

Ayşe Arman'dan inanılmaz istek

Ayşe Arman'a e-mail gönderen bir Hürriyet okuru, "Durum anlatılmaz,en azından birini mutlu edersiniz" diyerek bakın ünlü yazardan ne istedi?

Ayşe Arman'dan inanılmaz istek

GAZETECİLER.COM / Ayşe Arman yazdığı yazılar, çektirdiği fotoğraflarla gazeteciden çok cinsel bir obje haline geldi. Hal böyle olunca okuyucu profili de değişti. Hürriyet yazarı, bugünkü köşesinde bir okuyucusundan gelen ilginç bir maili paylaştı.

OKUR MAİLİ: 
“Okuduğum yazarlardansınız. Yazılarınızda yer verdiğiniz bazı konulara istinaden bu yazıyı yazıyorum. Üniversite mezunu evli bir erkeğim ve çorap fetişim var. Sizden de atmak üzere ayırdığınız kaçan, kullanmadığınız çoraplarınızı istiyorum. Bana gönderebilir misiniz? Kadınlarda parlak çoraplı ayak gördüm mü dayanamıyorum. Durum anlatılmaz. Sizdeki kaliteli çoraplara benim sahip olabilmem çok zor, bu yüzden kullanmadıklarınızı talep ediyorum. Nasıl olsa sizin işinize yaramaz ve çöpe atacaksınız, en azından birini mutlu edersiniz.” (Efe U.)

CEVAP
- Çok üzgünüm Efe Bey, ben sıcak bir ülkede yaşıyorum. O yüzden çorap giymiyorum, o yüzden kaçmıyor, o yüzden size gönderebileceğim bir mülküm bulunmuyor. Yine de fetişinizi anlayışla karşılıyorum. Hayatta başarılar diliyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar