GÜNÜN MUHABİRİ

Ayşe Arman

Hürriyet

Ayşe Arman
Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, Başbakan'ın Danıştay açılış törenindeki konuşması sırasında "Edepsiz" diyerek tepki gösterdiği ve töreni terkettiği  Metin Feyzioğlu'nu konuşmaya ikna etti.

Arman, bugün köşesinde o röportajı yayımladı. 

BAŞBAKAN'DAN KORKMUYORUM

Feyzioğlu, Danıştay'da yaptığı konuşmanın geleneksel olduğunu belirtirken siyasi olmadığının da altını çizdi. Başbakan'ın kürsüye yürümesini absürd olarak değerlendiren Feyzioğlu, Başbakan'dan korkmuyorum dedi...

SÜREYİ AŞTIM AMA SORUN BİR NEDEN AŞTIM

Süresini aştığının doğru olduğunu söyleyen Feyzioğlu, "Ama sorun bakalım neden aştım" sorusunun cevabını da kendisi verdi:

"Çünkü Danıştay Başkanı, Danıştay’ın hâlâ taptaze acısı Mustafa Yücel Özbilgin’in şehit edilişine dair tek kelime etmedi. Onun yerine ben değinmek zorunda kaldım. İkincisi, bir koro çıktı, çok güzel şarkılar söyledi. O koro da, bizim hizmetkârlarımız değil. Sanatçı onlar! İnsan, sanatçılara teşekkür etmez mi? Onu da yapmadı. O iş de bana kaldı. Ayrıca son zamanlarda yeni bir moda çıktı, idare, idari yargı kararlarına uymuyor. Hatta uymamayı, yeni bir maçoluk biçimi olarak benimsiyor. Danıştay Başkanı, bu gerçeği de yok saydı. Bu konu üzerine birkaç laf etmek de bana kaldı, o yüzden konuşmam uzadı."

GÜNÜN MUHABİRİ AYŞE ARMAN

Düne kadar kilo vermek için yaptığı diyeti köşesinde okurları ile paylaşan, yetinmeyip, tartıldığı sırada çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada yayımlayan, "ayakların ne kadar çirkinmiş" diyen takipçilerine gazetesindeki köşesinden yanıt veren Ayşe Arman, bu çarpıcı röportajı ile kimsenin konuşmaya ikna edemediği, Feyzioğlu'nu konuşturduğu için günün muhabiri olmayı haketti.
ÇOK OKUNANLAR