MEDYA KÖŞESİ

Ayşe Arman köşesinden <font color='#FF0000'>aşk itirafı</font>

Ayşe Arman köşesinde bugüne kadar çok şey yazdı. Ama belki ilk defa hem de hiç tanımadığı bir erkeğe aşık olduğunu ilan etti. İşte o satırlar...

Ayşe Arman köşesinden <font color='#FF0000'>aşk itirafı</font>

GAZETECİLER.COM - Ayşe Arman gazetedeki köşesini kendi kişisel not defteri gibi kullanan yazarlardan. Çok şey yazdı o köşeden, sevgili kocasını, onunla yaşadığı aşkları, birbirilerini nasıl baştan çıkardıklarını, doğumunu, yaşamın kendisine armağan ettiği ve zaman zaman da geri aldığı güzellikleri...

Bu sayede kendisi ile okurları arasında da bir bağ oluştu. Arman yazdığı zaman okunulacağını bilerek yazıyor. Belki de onun için yazdığı yazılar medya sitelerinde sık sık haber oluyor...

Bugün de öyle bir yazı yazdı. "Bu satırları gecenin bir yarısı yazıyorum Memet." diyerek başladı... "O müthiş balete ilan-ı aşkımdır"  diye yazdığı yazısında hiç tanışmadığı, sadece internetten izlediği bir balet için yazdı. Yarım Kalan Hayatlar projesi kapsamında ihtiyacı olan tekerlekli sandalyenin temini için Teknosa'nın verdiği 20 bin liranın da müjdesini verdi Arman...

İşte geçirdiği trafik kazası yüzünden yürüyemeyen balet Memet Sefa Öztürk'ün hikayesini anlatan o aşk yazısından kısa bir bölüm:

Deneme"Bu satırları gecenin bir yarısı yazıyorum Memet.

Az önce bütün gösterilerini izledim internette. Yürüme yeteneğini kaybetmeden öncekileri de, sonrakileri de. Bazılarını ağlayarak, bazılarını hayranlık ve saygıyla.

Telefon numaran da vardı yanımda, buldum bir yerlerden, seni aramamak için zor tuttum kendimi ama sonra da sana sürpriz olsun istedim.

Sen müthiş bir adamsın. Biliyorsun değil mi? Kendine olan inancını hiç kaybetmiyorsun değil mi? Sakın ha! Allahım, hâlâ nasıl güzel dans ediyorsun.

İlahi bir şey bu. Yürüme yeteneğini kaybetmiş olman hiçbir şeyi değiştirmiyor.
Sen yine sahnelerde esiyorsun, her göreni kendine hayran bırakıyorsun.

Yüzün, omuzların, kolların, o tekerlekli sandalyedeki duruşun yeter. Kendini yere bıraktığında da, müthiş estetiksin.

Bir kadın olarak bak söylüyorum, hiç önemi yok dans ederken ayaklannın üzerinde durmuyor olman, sen, müzik içinde eriyorsun; müzikle, müziğin ritmiyle bir oluyorsun.

Sadece bedeninin üstüyle dans etsen bile, müthiş estetik görünüyorsun. Sana bir hediye bahşedilmiş: Dans.  Senin onu hep icra etmen gerekiyor."




Ayşe Arman'ın "Bak gazeteden bir kadının sana ilanı aşk edeceğini hiç aklına gelir miydi, bak oldu :-) Demek ki daha neler olur. Ümidini hiç kaybetme, olur mu?" diyerek sürdürdüğü yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR